ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Αναβολή αγώνων στη Δ’ Εθνική – Έχασε το παιχνίδι της πρεμιέρας το Μακροχώρι

Αναβολή αγώνων στη Δ’ Εθνική – Έχασε το παιχνίδι της πρεμιέρας το Μακροχώρι
ballaΗ κακοκαιρία που σαρώνει την βόρεια Ελλάδα έχει επιπτώσεις και στη Δ’ Εθνική, καθώς τρία παιχνίδια στον 3ο όμιλο για την 9η αγωνιστική αναβλήθηκαν λόγω παγετού.
Ετσι αυτή την Κυριακή θα διεξαχθούν μόλις δύο αναμετρήσεις στον 3ο όμιλο, οι Μακεδονικός Κοζάνης-Μακροχώρι και Λευκάδια-Κοζάνη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Επιτροπή Πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής αποφάσισε την αναβολή των…

παρακάτω αγώνων λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (παγετός): Γρεβενά Αεράτα-Κάστωρ, Παναργειακός Άργους Ορεστικού-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, Πυρσός Γρεβενών-Νάουσα».
 
Από κει και πέρα, δεκτή έκανε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ την ένσταση της Κοζάνης για το παιχνίδι της πρεμιέρας του 3ου ομίλου με το Μακροχώρι και πήρε τη νίκη στα χαρτιά με 3-0.
Η ομάδα του Μακροχωρίου είχε χρησιμοποιήσει παίκτη τιμωρημένο από την διαδικασία των μπαράζ, ενώ το παιχνίδι με την Κοζάνη είχε λήξει ισόπαλο 1-1. Η εξέλιξη αυτή πάντως, φέρνει την Κοζάνη στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου. 
Αναλυτικά η αποφαση:
Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την από 23.10.2012 ένσταση του σωματείου ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ κατά του σωματείου ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστών του σωματείου ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ. Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ως άνω σωματείων, που διεξήχθη στις 21.10.2012 στο Δημοτικό Στάδιο Μακρυχωρίου για το Πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής στο πρώτο εξ’ αυτών ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣ με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0). Επιβάλλει στο σωματείο ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ χρηματική ποινή εκατό (100) ευρώ.
Σοφία Λυσιόβα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *