ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Νεόκαστρο – Μελίκη 5-1 (εικόνες – βίντεο)

Νεόκαστρο – Μελίκη 5-1 (εικόνες – βίντεο)
DSCF5759Με μεγάλη νικήτρια την ομάδα του Νεοκάστρου στην τελευταία αγωνιστική του Α’ γύρου του πρωταθλήματος της Α1 της ΕΠΣΗ έληξε το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Αχιλλέα Νεοκάστρου και τον Φίλιππο Μελίκης. Το τελικό 5-1 κρίθηκε δίκαιο αφού οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και ουσιαστικότεροι στην αναμέτρηση. Η Μελίκη αν και μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε ευκαιρίες και κατάφερε να προηγηθούν, ωστόσο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν γρήγορα το παιχνίδι και με την…

εμπειρία κάποιων ποδοσφαιριστών τους κατάφεραν να πετύχουν τρία γκολ σε καίρια σημεία της αναμέτρησης και όχι μόνο να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους αλλά να δώσουν και διαστάσεις θριάμβου στο σκορ. Το Νεόκαστρο ξέφυγε με 3 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη ομάδα του Διαβατού ενώ η Μελίκη που ηττήθηκε έπειτα από 44 αγώνες, έμεινε στην 3η θέση με 4 βαθμούς διαφορά από την κορυφή. 
Δείτε εικόνες από την αναμέτρηση του Σαββάτου και βίντεο με τις δηλώσεις των προπονητών στο Ράδιο Αλεξάνδρεια και του Γιάννη Βαλδήρ στον Μάκη Σαπουνόπουλο: 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *