ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ posted by

Παραλύει αύριο το δημόσιο – δείτε ποιοι απεργούν

Παραλύει αύριο το δημόσιο – δείτε ποιοι απεργούν
apergoumeΣτους δρόμους κατεβαίνουν και πάλι αύριο, Τετάρτη, οι εργαζόμενοι σε δημόσιο, αλλά και σε ιδιωτικό τομέα, αντιδρώντας στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, με επίκεντρο το φορολογικό νομοσχέδιο και τη διαθεσιμότητα.
Συγκεκριμένα, η ΑΔΕΔΥ έχει εξαγγείλει για αύριο 24ωρη απεργία και η ΓΣΕΕ τρίωρη στάση εργασίας από τις 12.00 έως τις 15.00.
Στο πλαίσιο αυτό θα γίνουν συγκεντρώσεις και πορείες στο κέντρο της….

Θεσσαλονίκης.
 
Στην απεργία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι σε δημόσιες υπηρεσίες, εφορίες, νομαρχίες, πολεοδομίες, ασφαλιστικά ταμεία, ΔΕΚΟ αλλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία, λόγω της συμμετοχής της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας-Πειραιά ΕΙΝΑΠ και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) στην απεργία.
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες η ηγεσία της ΑΔΕΔΥ προανήγγειλε συνέχιση των κινητοποιήσεων σε συνεργασία με τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα.
 
Προβλήματα θα αντιμετωπίσουν και όσοι επιλέγουν το σιδηρόδρομο, για να μετακινηθούν. Οι σιδηροδρομικοί έχουν εξαγγείλει δύο προειδοποιητικές 24ωρες απεργίες για αύριο και μεθαύριο. Ως εκ τούτου, οι συρμοί της ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν θα κινηθούν για 48 ώρες.
 
naftemporiki.gr
thestival.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *