ΑΓΡΟΤΙΚΑ posted by

Αγροτικά κυκλώματα παρουσίαζαν την Ελλάδα ως Ανταρκτική!

Αγροτικά κυκλώματα παρουσίαζαν την Ελλάδα ως Ανταρκτική!
sarrisΩς… Ανταρκτική θέλησαν να παρουσιάσουν επί δεκαετίες την Ελλάδα αγροτικά κυκλώματα, συνεργαζόμενα πλήρως με ορισμένους πολιτικούς για να απομυζούν τον ΕΛΓΑ.
Είναι εκπληκτικό αυτό που συνέβαινε και που αποκαλύπτει για πρώτη φορά ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του ΕΛΓΑ, Θ. Σαρρής στο Βήμα της Κυριακής: «Βάφτιζαν το ψάρι, κρέας και εμφάνιζαν τη χώρα μας να έχει συνεχώς κακοκαιρία, να πέφτει συνεχώς χαλάζι, να…

ρίχνει ολόχρονα χιόνι και να πλημμυρίζουν συνεχώς χιλιάδες στρέμματα από τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα. Και όλα αυτά για να εισπράττουν εκατομμύρια ευρώ σε “μαϊμού” αγροτικές αποζημιώσεις. Εκαναν, σας λέω, την Ελλάδα, Ανταρκτική» έλεγε ο παραιτηθείς πρόεδρος της περασμένη Τρίτη, όταν πήγε να υποβάλει την παραίτησή του στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
Ο πρώην πρόεδρος του ΕΛΓΑ, για να γίνει περισσότερο πειστικός, εξήγησε ότι η χώρα μας αξιώνει αποζημιώσεις ανάλογα με τα καιρικά φαινόμενα που σημειώνονται.
Πλήρωνε με εύκρατο καιρό κάθε χρόνο περί τα 750 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που ολόκληρη Γαλλία, με το ψυχρό κλίμα που έχει, πληρώνει μόλις 150 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *