ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Αλεξάνδρεια – Μακεδονικός Κοζάνης 1-0 (ρεπορτάζ)

Αλεξάνδρεια – Μακεδονικός Κοζάνης 1-0 (ρεπορτάζ)

alexamakedΜε νίκη ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2012 η ομάδα της Αλεξάνδρειας η οποία επικράτησε στην έδρα της του Μακεδονικού Κοζάνης με 1-0. Το νικητήριο τέρμα για τους πράσινους σημείωσε στο 90′ ο Κεστελίδης με κεφαλιά δίνοντας 3 πολύτιμους βαθμούς στην Αλεξάνδρεια. 

Ο αγώνας ξεκίνησε με την Αλεξάνδρεια από το πρώτο λεπτό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας. Στο 21′ μετά από…

κόντρες ο Αραπέλης θα κάνει το σουτ με την μπάλα να περνάει μόλις έξω. Ίδια κατάληξη θα έχει και το σουτ του Ματούλα των φιλοξενούμενων στο 31′ μετά από μπαλιά του Νικολάου. Τέσσερα (4) λεπτά αργότερα ο Αραμπατζής με ωραία εκτέλεση φάουλ θα υποχρεώσει τον Βαρυτιμίδη σε μία δύσκολη απόκρουση. Πρωταγωνιστής ο πορτιέρο του Μακεδονικού και στο 43′ όταν μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του θα διώξει την μπάλα σε κόρνερ. 

Στο 2ο μέρος η εικόνα δεν θα αλλάξει. Ο Καμπερίδης στο 55′ θα κάνει το σουτ για να αποκρούσει δύσκολα ο Βαρυτιμίδης. Στο 60′ τετ α τετ του Αντωνόπουλου με την μπάλα να περνάει έξω. Δύο (2) λεπτά αργότερα η βαθιά μπαλιά του Κατσίκα και τετ α τετ του Νικολάου σουτ του οποίου θα περάσει έξω. Στο 68′ μετά από κόρνερ του Αραμπατζή και κεφαλιά του Κεστελίδη, πάνω στη γραμμή την μπάλα θα διώξει ο Αργυρόπουλος. Στο 79′ ο Καμπερίδης με ατομική ενέργεια και σουτ θα στείλει την μπάλα μόλις έξω. Στο 81′ μετά τη σέντρα του Αραμπατζή, ο Λέκκας θα στείλει την μπάλα στο δοκάρι χάνοντας σημαντική ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Στο 85′ θα αποβληθούν ο Αραπέλης της Αλεξάνδρειας και ο Κατσίκας του Μακεδονικού. Στο 90′ μετά τη σέντρα του Αραμπατζή ο Κεστελίδης θα “λυτρώσει” την Αλεξάνδρεια (1-0). 

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Βαλιώτη από τη Λάρισα και των βοηθών του Τσακνάκη και Νατσούλα. 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Καρασαββίδης, Πιπιλιάρης (91′ Κωνσταντάκος), ΒΛΑΧΟΣ, Κ. Παπαδόπουλος του Ε., ΚΕΣΤΕΛΙΔΗΣ, ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ, ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ, Χατζηβασιλειάδης (78′ Λέκκας), Κ. Παπαδόπουλος του Ηλ. (61′ Νουσιόπουλος), Αραπέλης, Παπαδημητρίου. 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: Βαρυτιμίδης, Κυπίρτογλου, ΚΑΤΣΙΚΑΣ, Μαλούτας, Κουμπούρας, Αργυρόπουλος, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Αντωνόπουλος, ΜΑΤΟΥΛΑΣ, Αντωνόπουλος, Ζιάζια. 

 

ΜΑΚΗΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα και βίντεο με δηλώσεις στη συνέχεια του Αλεξάνδρεια – Γιδάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *