ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Σοβαρό τροχαίο με 2 φορτηγά στο Νησέλι – σε αυλή σπιτιού μπήκε η μία νταλίκα (φώτο-βίντεο)

Σοβαρό τροχαίο με 2 φορτηγά στο Νησέλι – σε αυλή σπιτιού μπήκε η μία νταλίκα (φώτο-βίντεο)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο Νησέλι του δήμου Αλεξανδρείας περίπου στις 12.30 το μεσημέρι σήμερα Τετάρτη 21 Μαρτίου.

Στο τροχαίο ατύχημα συμμετείχαν δύο φορτηγά αυτοκίνητα. Ο οδηγός του ενός φορτηγού έχασε τον έλεγχο του οχήματός του λίγο μετά το γήπεδο, στη γνωστή στροφή, με αποτέλεσμα να μπει στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί με φορτηγάκι που χτύπησε στις προστατευτικές μπάρες.

Ο οδηγός του πρώτου οχήματος στη συνέχεια μπήκε αναγκαστικά σε κατοικημένη περιοχή του Νησελίου με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με δέντρο σε αυλή σπιτιού όπου σταμάτησε και η πορεία του φορτηγού.

Και οι δύο οδηγοί τραυματίστηκαν, με τον οδηγό της νταλίκας να τραυματίζεται πιο σοβαρά και να χρειάζεται την παρέμβαση των πυροσβεστών για να τον απεγκλωβίσουν από το όχημά του.

Δύο οχήματα που ακολουθούσαν το φορτηγό με κατεύθυνση προς την Αλεξάνδρεια, την τελευταία στιγμή κατάφεραν να φρενάρουν και να μην εμπλακούν στο ατύχημα.

Δείτε εικόνες και βίντεο από το σημείο:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΦΩΤΟ: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 Comments

  • Πόσος κόσμος πρέπει να σκοτωθεί ακόμα σε αυτήν την κολο στροφή για να κάνουν κάτι???? Κάθε φορά που βρέχει τρέμει η ψυχή μας να μην γίνει κάτι και δυστυχώς όλο και κάτι γίνεται πλέον ακούμε μπαμ και λέμε οκ τροχαίο έγινε πάλι. Κύριε δήμαρχε κάνε κάτι κίνησε λίγο τα νήματα να γίνει μια προδιαγραφή γι αυτό το σημείο

    • οτι και να κανουμε στην συγκεκρημενη στροφη στο νησελι αν δεν μαθουμε να οδηγαμε παντοτε αυτο το πολεμικο σκηνηκο θα εχουμε

  • Στο συμβάν βρέθηκε ένας γιατρό ο οποίος ήταν περαστικός και παρείχε τις πόρτες βοήθειες στο οδηγό της νταλίκα όπου έκατσε μέχρι και την τελευταία στιγμή που απεγκλοβιστηκε ο πδηγις της νταλίκας Χιλς μπράβο στο παιδί

  • Μηπως τα σαμαρακια θα ηταν μια λυση σε ολο εκεινο το δρομο πριν τη στροφη? Απλα μια εσχατη λυση για να αποφυγουμε το μοιραιο!

    • Κάμερες θέλει , αλλά να λειτουργούν κιόλας !

    • Το μοιραιο έχει γίνει παρά πολλές φορές από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου έχω μετρήσει πόλους θανάτους και πολλά ατυχήματα τα οποία δεν είχαν θύματα παρά μόνο υλικές ζημιές. Πιστέψετε με έχουμε ταρακουνηθεί πολύ για αυτό το θέμα αλλά όλους μας έχουν γραμμένους γιατί δεν κινδυνεύουν αυτοί αλλά εμείς. Αλλού και αλλού ξέρουν να τρων λεφτά για τάχα έργα τα οποία είναι το ένα χειρότερο από το άλλο γιατί έπρεπε να κρατήσουν και αυτοί λίγα για να φαν. Υ.Γ μην τυχόν και δεν το βάλετε γιατί κακολογω τον δήμαρχο και όλους αυτους που τρώνε τα λεφτά τον έργον .

  • Πρέπει να μπουν φωτεινοί σηματοδότες με βέλη για να προειδοποιεί τους οδηγούς

  • λαστιχα στα φορτηγα !! ειναι βαρια οχηματα κι αμα ψιλογλιστρησουν αντε μπαι γεια!!!!!

  • Ξερουν οι τροχονομοι μας ομως να κανουν ελεγχο ρανταρ στους μυλους του Καρανικα κ να γραφουν !!!!!!
    Σε κατοικημενες περιοχες κ στην εισοδο της πολης ΓΙΑΤ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ κε ΔΙΟΙΚΗΤΑ?
    Οταν εισερχονται ΟΧΙ οταν ειναι μετα την εξοδο αλλα ξεχασα ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ………

  • Αν κ σε έχω για μ@λ@κ@ είσαι ο μόνος που προσέγγισε το θέμα μα διακριτικότητα. Χωρίς να φαίνονται πρόσωπα από συμμετέχοντες στο ατύχημα κτλ.
    Αυτό δεν αναιρεί ότι είσαι μ@λ@κ@ς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *