ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Συνεχίζει ακάθεκτη η Κ16 των ΤΗΛΕΜΑΧΩΝ Αλεξάνδρειας

Συνεχίζει ακάθεκτη η Κ16 των ΤΗΛΕΜΑΧΩΝ Αλεξάνδρειας

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε στο πρωτάθλημα η Κ16 των Τηλεμάχων Αλεξάνδρειας απέναντι στην αντίστοιχη του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας με σκορ 4-0.

Η ομάδα των Τηλεμάχων μπήκε ακόμα μία φορά δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 20’ με σκόρερ τον Φωτεινιά με κοντινό πλασέ. Συνεχίζοντας με την ίδια πίεση κατάφεραν στο 35’ να κάνουν το 2-0 με σκόρερ τον Ριζόπουλο έχοντας χάσει πιο πριν πολλές κλασσικές ευκαιρίες.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι Τηλέμαχοι κατάφεραν στο 55’ να πετύχουν και τρίτο γκολ με σκόρερ πάλι τον Φωτεινιά με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Σ’ αυτό το σημείο ο προπονητής των γηπεδούχων Κυριάκος Καρασαββίδης προχώρησε σε αρκετές αλλαγές δίνοντας χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες του και αυτοί τον δικαίωσαν πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο τέταρτο γκολ το οποίο πέτυχε ο Παπαμανώλης μέσα από τη μικρή περιοχή και μετά από υποδειγματικές συνεργασίες και άλλων τριών συμπαικτών του.

Επόμενος αγώνας των Τηλεμάχων είναι στο Παλαιοχώρι απέναντι στην τοπική ομάδα.

Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας: Χρυσοπουλίδης, Μιχαλακάκης (58’ Μούρνος Οδ.), Παπαγεωργίου, Τζίμος, Χεράκης, Φωτεινιάς (58’ Παπαμανώλης), Γεωργακάκης (58 Μούρνος Νικ.), Μάρκου (58’ Μπρουσκέλης), Ριζόπουλος, Γιάντσης (58’ Τσακστάρας), Μουταφίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *