ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΤΙΚ ΚΑΙ ΤΕΛΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ

Εκδόσεις: Ίκαρος

Συγγραφέας: Axel Scheffler

Προτεινόμενη Ηλικία:3+ Ετών

Παραμονή Χριστουγέννων και ο Τικ με την Τέλα πάνε να πάρουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους. Το βάζουν στην γλάστρα και ετοιμάζουν τα μπισκοτένια τους στολίδια. Τα πέντε πρώτα μπισκότα είναι ήδη επάνω στο δέντρο. Η Τέλα πηγαίνει να φέρει τα τέσσερα καραμελένια μπαστουνάκια. Όταν γυρνάει ένα από τα μπισκότα λείπει, της φαίνεται πολύ περίεργο. Μα που πήγε το ένα μπισκότο; Τι θα γίνει όταν τελικά σιγά-σιγά όλα τα μπισκοτένια στολίδια από το δέντρο εξαφανιστούν; Άραγε με τι στολίδια θα στολίσουν τώρα το δέντρο;

Μια αστεία ιστορία άκρως χριστουγεννιάτικη που βοηθάει τους μικρούς αναγνώστες να καταλάβουν την αξία της φιλίας, της ευγένειας αλλά και της ειλικρίνειας. Ένα ακόμη βιβλίο της σειράς Τικ και Τέλα με υπέροχη εικονογράφηση αλλά και μοναδικά μηνύματα. Μια ιστορία που θα διαβάσετε πολλές φορές μαζί με τα παιδιά σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *