ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Πραγματοποιήθηκε στον νομό Ημαθίας η συνάντηση φίλων του Νίκου Ανδρουλάκη

Πραγματοποιήθηκε στον νομό Ημαθίας η συνάντηση φίλων του Νίκου Ανδρουλάκη

Με τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ προ των πυλών η εκστρατεία των 6 υποψηφίων για την ηγεσία του κόμματος βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία.

Η απώλεια της Φώφης Γεννηματά «πάγωσε» τον προεκλογικό αγώνα και πήγε πίσω το πρόγραμμα των υποψηφίων.

Η επίσκεψη των υποψηφίων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας δεν κατέστη εφικτή. Αυτός ήταν και ο λόγος που, όπως ανέφερε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Ημαθίας Κώστας Ασλάνογλου, ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν πρόλαβε να επισκεφθεί την Ημαθία, ωστόσο διοργανώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 1 Δεκεμβρίου 2021 συνάντηση φίλων και υποστηρικτών του στην Ελιά στη Βέροια.

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν οι πρώην βουλευτές Πάρις Κουκουλόπουλος και Μιχάλης Τζελέπης, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη, την οποία υποστηρίζουν και προωθούν σε συναντήσεις σε όλη τη χώρα, την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, το μέλλον της παράταξης και άλλα.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και η Ολυμπία Αποστόλου, ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε ο γραμματέας της Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Ημαθίας, Κώστας Ασλάνογλου.

Στην ομιλία του ο Πάρις Κουκουλόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων πως «Το ζητούμενο της αναμέτρησης είναι να κάνουμε ξανά την παράταξη μεγάλη για την πατρίδα και τον λαό της. Έχουμε μια άτολμη κυβέρνηση και έναν ΣΥΡΙΖΑ που λέει άλλα κάθε μέρα, με τη χώρα να βρίσκεται σε δυσάρεστη κατάσταση. Ναι, δεν είναι όνειρο απατηλό να ξαναστήσουμε την παράταξη. Απεναντίας, τώρα είναι η ώρα και πρέπει να βάλουμε όλοι πλάτη», τόνισε.

Σχετικά με το μέλλον της παράταξης είπε πως: «Αν το εγχείρημά μας έχει δυνατότητα να πετύχει, πρέπει να έχουμε γνώση της αφετηρίας. Ή αλλάζουμε την σχέση με τη νέα γενιά ή το εγχείρημα είναι όνειρο απατηλό», σημείωσε.

Σχετικά με την υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη, είπε: «Γιατί με τον Νίκο; Γιατί το ΠΑΣΟΚ για να φύγει μπροστά και ψηλά, του είναι απαραίτητη μια ηγεσία ελεύθερη βαρών. Ο Νίκος έχει αυτό το μεγάλο πλεονέκτημα και μπορεί απευθείας να μιλήσει με την κοινωνία, πόσο μάλλον που τα προβλήματα είναι εντελώς καινούρια. Υπάρχει τρομακτική συσπείρωση γύρω από τον Νίκο, με ποσοστά “Τσαουσέσκου”», σχολίασε, συμπληρώνοντας πως ο Ανδρουλάκης είναι η απόλυτη έκφραση της νέας γενιάς στην Ελλάδα. «Ας του δώσουμε δύναμη να κάνει την μεγάλη ανατροπή», είπε κλείνοντας.

Παίρνοντας τον λόγο ο Μιχάλης Τζελέπης αναφέρθηκε στην παράταξη, λέγοντας πως επί 10 χρόνια ο χώρος λοιδορήθηκε, συκοφαντήθηκε και προδόθηκε και πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν πως δεν έχει μέλλον, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα δίπολο ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, που σκορπάει διχόνοια και διχασμό. Χαρακτήρισε τον Μητσοτάκη αλλαζονικό, που η δύναμή του να πηγάζει μόνο από την ύπαρξη του Τσίπρα.

«Ο μόνος φόβος είναι να μην ξαναέρθει ο Τσίπρας. Άρα η επιλογή για αρχηγό της παράταξής μας δεν είναι μόνο να εκλέξουμε ηγέτη, αλλά είναι μια δύσκολη επιλογή. Να σταθούμε όλοι ύψος των περιστάσεων, έξω από συναισθηματισμούς, για προοπτική στην παράταξη, άλμα προς τα μπρος, για ανανέωση και αυτόνομη πορεία, κάτι που άφησε παρακαταθήκη η Φώφη Γεννηματά», ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ σχετικά με τον Νίκο Ανδρουλάκη είπε ότι ήταν από τους λίγους που ποτέ δεν έφυγαν από την παράταξη.

Σημειώνεται πως, όπως ενημέρωσε ο Πάρις Κουκουλόπουλος, στο πλαίσιο της ομιλίας του Νίκου Ανδρουλάκη στην Κοζάνη, πριν τις εκλογές της δεύτερης Κυριακής, θα πραγματοποιήσει σύντομη επίσκεψη και στη Βέροια.

Δείτε εικόνες του Veriotis.gr:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *