ΓΥΝΑΙΚΑ posted by

Η Βιομηχανία της ομορφιάς και οι νέες τάσεις ΄21-΄22 / της Γιώτας Παπαδοπούλου

Η Βιομηχανία της ομορφιάς και οι νέες τάσεις ΄21-΄22 / της Γιώτας Παπαδοπούλου

Γράφει η Γιώτα Παπαδοπούλου*

Κάθε σεζόν οι διάσημοι Hair Stylist καθώς και οι παγκόσμιες Πρωτεύουσες της μόδας ή αλλιώς BIG FOUR όπως συνηθίζεται να τις αποκαλούν, πιστοί στο ραντεβού τους, έρχονται με τις προτάσεις τους να μας ξεσηκώσουν κυριολεκτικά αφού παρουσιάζουν τα Hair Trends και τις νέες τάσεις για όλες τις Outfit εμφανίσεις σου, τα αξεσουάρ και τα παπούτσια που θα φορέσεις.

Οι Πρωτεύουσες της μόδας είναι: Η Ν. ΥΟΡΚΗ το ΜΙΛΑΝΟ το ΠΑΡΙΣΙ και το ΛΟΝΔΙΝΟ.

Τα τελευταία χρόνια μπαίνουν δυναμικά και άλλες χώρες στο παιχνίδι της έμπνευσης με την Ελλάδα να μοιράζει μαθήματα κομψότητας και αστείρευτης δημιουργικής ικανότητας ξεκινώντας από την αρχαία Ελλάδα ως σήμερα πάντα η πολιτιστική ταυτότητα της χώρα μας ήταν πηγή έμπνευσης διάσημων σχεδιαστών, κομμωτών και φωτογράφων.

Σε κάθε Fashion Week τα Top Models παρουσιάζουν τις δημιουργίες των μεγάλων οίκων,τα τελευταία χρόνια όμως μία άλλη πηγή έμπνευσης είναι το Street Style και τα υπέροχα It looks, έτσι όπως τα παρουσιάζει κάθε γυναίκα που έχει το προσωπικό της στυλ, μπορεί και επηρεάζει τους σχεδιαστές αφού ένα μεγάλο πλέον κομμάτι της έμπνευσής τους προέρχεται από τις εικόνες που ταξιδεύουν ταχύτατα από τα Sosial Media καθημερινά σε όλο τον κόσμο.

Αυτό νομίζω ότι είναι ένα από τα πιο όμορφα δώρα που μπορείς να κάνεις σε μία γυναίκα,να αντλείς έμπνευση από τις outfit εμφανίσεις της ή να αφουγκράζεσαι τις ανάγκες της για όμορφα,υγιή λαμπερά μαλλιά.

Οι νέες τάσεις έχουν την υπογραφή των ’70s και ’80s τόσο για τα μαλλιά όσο και τα ρούχα.

Σήμερα θα σου μιλήσω για την υπέροχη γραμμή Shag που προσθέτει όγκο και κίνηση στα μαλλιά και σου επιτρέπει να επιλέξεις το μήκος που σου αρέσει.

Το Shag Haircut ταιριάζει σε όλα τα μήκη και σε κάθε υφή μαλλιών για αυτό έγινε το αγαπημένο μου Hairtrend για αυτή τη σεζόν ,είναι επίσης πολύ ευέλικτο αφού επιτρέπει στον κομμωτή-τρια να επέμβει στα σημεία που χρειάζεται για να δημιουργήσει το ιδανικό κούρεμα για σένα ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου.

Τα ίσια μακριά μαλλιά θα φορεθούν φέτος το χειμώνα αλλά η Shag τάση κλέβει τις καρδιές των γυναικών που αναζητούν μια αλλαγή ενώ παράλληλα δεν απαιτεί να θυσιάσουν το μήκος των μαλλιών τους.

Θα σου προτείνω τα πιο δημοφιλή για να κάνεις τη δική σου λαμπερή εμφάνιση στα night-out του Δεκέμβρη.

Long Shag

Το μακρύ Shag είναι η πιο Save επιλογή για εσένα που θέλεις μια αλλαγή αλλά και να διατηρήσεις το μήκος των μαλλιών σου,συνδύασέ το με λίγα Layers στο πρόσωπό σου και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Medium Shag

Αν έχεις ήδη πιο κοντά μαλλιά ή σου αρέσουν τα μεσαίου μήκους Haircut τότε σε αυτή την πρόταση θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει,μην ξεχάσεις τα Short bangs που θα φέρουν την απόλυτη ανανέωση στο πρόσωπό σου αφού θα μπορείς να φορμάρεις τα μαλλιά σου είτε στα πλάγια είτε στο κέντρο,και αν αποφασίσεις να τα μαζέψεις σε ένα ατημέλητο Ban,το αποτέλεσμα σίγουρα θα σε ενθουσιάσει.

Curly Shag

Τα καλά νέα αφορούν και εσένα που έχεις σγουρά μαλλιά ή απλώς κυματιστά,για να πω την αλήθεια το ιδανικό κούρεμα για τα μαλλιά σου ήταν πάντα το Shag,αν δεν το είχες δοκιμάσει ποτέ τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να το τολμήσεις.

Αν θες να πας ένα βήμα πιο πέρα οι κοντές αφέλειες ή τα Baby bags όπως τα αποκαλεί η νέα hair trend argo θα σκεπάζουν μόλις το μισό σου μέτωπο δίνοντάς σου μια πιο Rock εμφάνιση.

Tips:Αν έχεις μικρό μέτωπο τα baby bags θα ισορροπήσουν το σχήμα του προσώπου σου και θα δημιουργήσει ταυτόχρονα το αγαπημένο οβάλ σχήμα όλων των γυναικών.

Μπορείς να συνδυάσεις το αγαπημένο σου μήκος με τις αφέλειες που αγαπάς περισσότερο και να δημιουργήσεις άπειρους συνδυασμούς φτιάχνοντας τα μαλλιά σου κυματιστά ή Flat ενώ ένα Wet look θα δημιουργήσει αυτόματα ένα βραδυνό νεανικό χτένισμα,όλα αυτά παρέα πάντα με τον αγαπημένο σου κομμωτή-τρια.

Tips:Μην ξεχνάς ότι τα Baby Clips, οι στέκες ,οι κορδέλες και τα τσιμπιδάκια είναι και φέτος μαζί μας για να υποστηρίξουν το νέο Haircut που θα επιλέξεις ή να σώσουν μια Bad Hair Day.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι αρχείο-λήψης-1.jpg

* Η Γιώτα Παπαδοπούλου διατηρεί κομμωτήριο στην πόλη της Αλεξάνδρειας από το 1991. Θα το συναντήσετε στον πεζόδρομο στην οδό Εθν. Αντίστασης 32

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *