ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Η πρόταση παιδικού βιβλίου από την Power Book Girl

Η πρόταση παιδικού βιβλίου από την Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΠΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΛΑ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ

Εκδόσεις: Μεταίχμιο

Συγγραφέας: Λίνα Σωτηροπούλου

Προτεινόμενη Ηλικία: 2+ Ετών

Στη Λόλα αρέσουν πολύ οι γιορτές των Χριστουγέννων. Δέντρο, στολίδια, δώρα. Φέτος έχει μία τέλεια ιδέα. Θα ξεγελάσει τον Άγιο Βασίλη, θα μπει μέσα στο σάκο του και θα πάρει γι’ αυτή το πιο ωραίο δώρο. Το σχέδιο είναι έτοιμο. Τι θα γίνει όταν τελικά βρεθεί μέσα στο σάκο του Άγιου Βασίλη και εκείνος νομίζει πως είναι ένα ακόμη δώρο για τον Πίκο; Τελικά υπάρχει το τέλειο δώρο;

Μία διασκεδαστική ιστορία με χριστουγεννιάτικη διάθεση. Ένα ακόμη βιβλίο με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών, τον Πίκο και την Λόλα, τόσο διαφορετικούς αλλά και τόσο αχώριστους φίλους. Η ιστορία βοηθάει τους μικρούς αναγνώστες να γνωρίσουν έννοιες, όπως αυτή της φιλίας, της αποδοχής αλλά και της συνεργασίας. Επιπλέον τα βιβλία αυτής της σειράς είναι κατάλληλα για την ανάπτυξη της φαντασίας. Τέλος ο απλός και λιτός λόγος με τα στιχάκια μπορεί να γίνει κατανοητός ακόμη κι από πολύ μικρά παιδάκια.

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *