ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ

Εκδόσεις: Μεταίχμιο

Συγγραφέας:Πίτερ Μπέντλι

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Eτών

Φέτος ο Αι Βασίλης είναι λιγάκι κουρασμένος και αποφασίζει να κάνει τις διακοπές που ονειρεύεται. Αφήνει λοιπόν τα ξωτικά να μοιράσουν τα δώρα και κάπως έτσι ξεκινάει την κρουαζιέρα του. Την ώρα όμως που χαλαρώνει δίπλα στην πισίνα ένα κοριτσάκι τον αναγνωρίζει και του ζητάει να βγάλουν μία φωτογραφία. Τι θα γίνει όταν ειδοποιήσει και τους υπόλοιπους στο πλοίο ότι εκει βρίσκεται ο Αγιος Βασίλης; Τελικά θα βρει την ηρεμία του;

Μία άκρως ξεκαρδιστική χριστουγεννιάτικη ιστορία που ταξιδεύει τους μικρούς αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από φωτογραφίες του Άι Βασίλη. Υπέροχη ιστορία, ευκολονόητο λεξιλόγιο αλλά και η εξέλιξη της ιστορίας κάνουν το βιβλίο άξιο ανάγνωσης λίγο πριν ο Άι Βασίλης ξεκινήσει το ταξίδι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *