ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το Χριστουγεννιάτικο παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το Χριστουγεννιάτικο παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

5 ΝΥΧΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Εκδόσεις: Mεταίχμιο

Συγγραφέας: Τζίμι Φάλον

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Πέντε νύχτες ακόμα μέχρι την πιο όμορφη νύχτα του χρόνου. Ο μικρός ήρωας ήταν καλό παιδί. Στο τεστ τα πήγε καλά, το σκύλο του τον ταΐζει και έτρωγε σωστά. Όμως ο ύπνος δεν το πιάνει.

Η ανυπομονησία του είναι πολύ μεγάλη. Κάποια στιγμή καταφέρει να κοιμηθεί και έτσι…… Τέσσερις νύχτες έμειναν ακόμη…… Οι μέρες περνούν τι θα γίνει τελικά όταν ξημερώσουν τα Χριστούγεννα;

Μια γλυκιά ιστορία για την προσμονή των μικρών παιδιών για την πιο μαγική νύχτα του κόσμου. Μια ιστορία γεμάτη χιούμορ και όμορφες εικόνες.

Ο βραβευμένος με Emmy Grammy Τζίμι Φάλον και εικονογράφηση του Ρίτς Ντίς κάνουν το βιβλίο να είναι ένα διαμάντι στα χέρια των μικρών αγνώστων.

Θα το διαβάσετε μέρα με τη μέρα μέχρι να έρθουν τα Χριστούγεννα.

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *