ΓΥΝΑΙΚΑ posted by

GLAMOROUS HAIRSTYLE / Της Γιώτας Παπαδοπούλου

GLAMOROUS HAIRSTYLE / Της Γιώτας Παπαδοπούλου

Γράφει η Γιώτα Παπαδοπούλου*

Την Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο ανοίγει ο γνωστός οίκος Fendi με το πρώτο Show με λίγους καλεσμένους ,ενώ μεταδίδεται παράλληλα και διαδικτυακά για να ταξιδέψουν οι νέες τάσεις σε όλο τον κόσμο και να μοιραστούν στους ανυπόμονους θεατές.

Η Glamorous Συλλογή δημιουργήθηκε για τη γυναίκα που θέλει να βγει έξω και να διασκεδάσει έπειτα από την δύσκολη εποχή της καραντίνας που κράτησε σχεδόν δυο χρόνια.

Στα Runaway και Cutwalks τα βλέμματα αιχμαλώτισαν οι εντυπωσιακές βραδυνές δημιουργίες αλλά αυτό που τράβηξε εξίσου την προσοχή ήταν τα υπέροχα χτενίσματά τους.

Οι γιορτές πλησιάζουν και είμαι σίγουρη ότι θα ήθελες να μάθεις όλες τις νέες τάσεις που θα σου φανούν χρήσιμες για να προσθέσεις μια glamorus πινελιά στις night-out εμφανίσεις σου.

Τα μαλλιά πολλών μοντέλων είχαν Wild υφή με φυσικούς ή Vang κυματισμούς,αυτό όμως που έδωσε το Girly Hairstyle ήταν οι Twist τούφες που δέναν πίσω δημιουργώντας ένα Messy bun χτένισμα στερεωμένο με τα απαραίτητα Hair Clips όλο λάμψη.

Αν σου αρέσουν τα Twist τότε σίγουρα μπορείς να τα προσθέσεις σε πολλά χτενίσματα βραδινά ή ακόμη και στις πρωινές σου εμφανίσεις.

Ένα χτένισμα που ξεχώρισα είναι σίγουρα το Sleek Hairstyle με όλα τα μαλλιά τραβηγμένα πολύ “δυνατά” πίσω και μπορούν να καταλήγουν σε minimalbun κότσο κάτω χαμηλά ή αν προτιμάς τα πολύ ψηλά bun που συνήθισες να έχεις στην καθημερινότητά σου με τη διαφορά ότι θα πρέπει να έχεις wetlook είτε όλα τα μαλλιά είτε μόνο μπροστά με ελεύθερο το επάνω μέρος αν προτιμάς τις πιο ροκ εμφανίσεις.

Κάτι που αξίζει να προσθέσω είναι ότι στα Wetlook χτενίσματα όταν έχουν όγκο υπάρχει μόνο στο κάτω μέρος των μαλλιών.

Το επόμενο κορυφαίο Hairtrend είναι η χαμηλή αλογοουρά που καταλήγει στη βάση του κεφαλιού με έναν απλό τρόπο ή έχει μπροστά μερικές τούφες να πλαισιώνουν το πρόσωπό σου,αν θέλεις να προσθέσεις ένα κορδόνι ή πέρλες θα έχεις ένα αποτέλεσμα πιο εντυπωσιακό.

Οι Old school κυματισμοί δεν θα μπορούσαν να λείπουν αφού είναι από τα πλέον διαχρονικά και αγαπημένα χτενίσματα αφού προσθέτει μία απλή μεγαλοπρέπεια στην εμφάνισή σου,μερικά τσιμπιδάκια θα δημιουργούσαν μια πιο χαλαρή εικόνα.

Οι πλεξούδες κάθε μορφής από τις απλές ως τις περίτεχνες Boxbraids καταλαμβάνουν ισχυρή θέση στα κορυφαία Hairtrends του χειμώνα και στολίζονται με πολλές χάντρες και strass.

Όλα αυτά τα χτενίσματα αν συνδυαστούν με τα κατάλληλα αξεσουάρ όπως κορδέλες,φιόγκους,λουλούδια που τα συναντάς πάνω σε τσιμπιδάκια και στέκες αφού είναι το musthave της σεζόν θα σου δώσουν ένα υπέροχο βραδυνό αποτέλεσμα.

Ακόμη ένα δυνατό trend είναι να διακοσμήσεις τα μαλλιά σου με κορδόνια κλωστές και διάσπαρτα κοσμήματα.

Tips:Τα δυνατά αξεσουάρ είναι οι μικροσκοπικές τσάντες που είμαι σίγουρη ότι κρατάς καθημερινά στη δουλειά ή στους περιπάτους τα φουλάρια στο λαιμό ή πλεγμένα στα μαλλιά τα καπέλα,οι ζώνες και τα γυαλιά ηλίου.

Αυτό που θα σε εκπλήξει είναι η Back belt τσάντα που εκτιμώ ότι θα δούμε στο μέλλον να γίνεται η ζώνη που θα φοράς με το φόρεμά σου με αυτό τον τρόπο θα είσαι πιο ελέυθερη στις εξόδους σου αφού το τσαντάκι σου δεν θα το κρατάς πια στο χέρι σου.

Σου εύχομαι καλές γιορτές και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος.

* Η Γιώτα Παπαδοπούλου διατηρεί κομμωτήριο στην πόλη της Αλεξάνδρειας από το 1991. Θα το συναντήσετε στον πεζόδρομο στην οδό Εθν. Αντίστασης 32

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *