ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει για τις γιορτές η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει για τις γιορτές η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

Ο ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ

Εκδόσεις: Ψυχογιός

Προτεινόμενη Ηλικία:3+ Ετών

Παραμονή Χριστουγέννων και η Κλάρα με την οικογένεια της υποδέχονται στο σπίτι τους το νονό, για το τραπέζι της παραμονής των Χριστουγέννων.

Εκείνος φέρνει στην Κλάρα έναν καρυοθραύστη και στον Φριτς, τον αδερφό της, μία μηχανή για καραμέλες. Εκείνος θέλει το παιχνίδι της αδελφής του και τραβώντας του, το σπάει.

Ο νονός της καταφέρνει να το επιδιορθώσει και εκείνη υπόσχεται να μην αφήσει ξανά κανέναν να τον πληγώσει. Το βράδυ αφού η γιορτή έχει τελειώσει όλοι στο σπίτι κοιμούνται.

Τι θα γίνει όταν η Κλάρα ακούσει τον ήχο του ρολογιού; Τι θα συμβεί όταν ένας στρατός από ποντίκια επιτεθεί στον καρυοθραύστη;

Η υπέροχη και πασίγνωστη ιστορία του καρυοθραύστη, με εξαιρετική εικονογράφηση, απλό λόγο κάνουν το βιβλίο να έχει λόγο ύπαρξης τα ράφια της παιδικής βιβλιοθήκης.

Το χριστουγεννιάτικο θέμα του αλλά και τα δυνατά μηνύματα του κάνουν το βιβλίο να αξίζει να διαβαστεί και να κάνει τους μικρούς αναγνώστες να μάθουν να έχουν πάντα ανοιχτά τα μάτια της καρδιάς τους.

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *