ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Θα παραμείνει πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου η Όλγα Μοσχοπούλου

Θα παραμείνει πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου η Όλγα Μοσχοπούλου

Συνεδριάζει την Κυριακή στις 11 το πρωί το δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας (κλικ ΕΔΩ). 

Η ειδική συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης με μόνο θέμα την «Εκλογή των μελών του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου και των μελών της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής».

Δύο τα θέματα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον στη συνεδρίαση.

Το πρώτο είναι γιατί η συνεδρίαση γίνεται δια ζώσης και όχι με τηλεδιάσκεψη, όπως γίνεται τα τελευταία δύο περίπου χρόνια. Το δεύτερο, το αν θα παραμείνει ή όχι στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας η Όλγα Μοσχοπούλου.

Σχετικά με το πρώτο, η συνεδρίαση γίνεται δια ζώσης λόγω του γεγονότος ότι θα στηθεί κάλπη για να ψηφίσουν οι σύμβουλοι (η ψήφος είναι μυστική). Φυσικά θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα τόσο για τους συμβούλους όσο και για τον κόσμο που θα παρακολουθήσει τη συνεδρίαση.

Όσον αφορά το δεύτερο, όπως αναφέρουμε και στον τίτλο του άρθρου, θεωρείται βέβαιο πως δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις και η Όλγα Μοσχοπούλου θα παραμείνει στη θέση της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου. Η θητεία της θεωρείται πετυχημένη και θα προταθεί και πάλι από την πλευρά της διοίκησης.

Η απόφαση του δημάρχου θεωρείται “εύκολη” γιατί εκτός από την άριστη παρουσία και εμπειρία της κυρίας Μοσχοπούλου στη συγκεκριμένη θέση, ο Παναγιώτης Γκυρίνης δεν είχε και πολλές επιλογές στη “φαρέτρα” του έχοντας λίγους συμβούλους στην παράταξη και όλους δραστήριους σε άλλες θέσεις.

2 Comments

  • ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΕΟ. ΕΤΣΙ ΠΗΓΕ Η ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟΝ ΓΚΥΡΙΝΗ? ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.

  • Ο Χαλκίδης γιατί πήγε στον αλλο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *