ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΜΩΡΟ & ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ

Εκδόσεις: Μεταίχμιο

Συγγραφέας: Simone Davies

Η μέθοδος Μοντεσσόρι είναι μία παιδαγωγική μέθοδος που πήρε το όνομά της από την Ιταλίδα γιατρό Μαρία Μοντεσσόρι και απαιτεί από τον φροντιστή του παιδιού να καταλάβει ότι το παιδί μπορεί να κάνει περισσότερα απ’ όσα πιστεύει και να το σεβαστεί.

Στα δύο αυτά βιβλία της Simone Davies θα βρείτε όσα χρειάζεστε για να διαμορφώσετε τους χώρους του σπιτιού σύμφωνα με τη μέθοδο Μοντεσσόρι, δραστηριότητες για μωρά και μικρά παιδιά, οδηγίες για το μεγάλωμα είτε του μωρού είτε του μικρού παιδιού.

Το βασικό είναι όμως ότι περνάει από την θεωρία στην πράξη οδηγώντας τους γονείς μέσα από τη μέθοδο Μοντεσσόρι να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν όλες τις περιόδους αλλαγών στη ζωή των παιδιών τους.

Δύο βιβλία οδηγοί σε όσους γονείς  ή εκπαιδευτικούς αποφασίσουν να ακολουθήσουν την μέθοδο Μοντεσσόρι!

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *