ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Η Δώρα για Δήμαρχος Αλεξάνδρειας;

Η Δώρα για Δήμαρχος Αλεξάνδρειας;

Φήμες για ενδεχόμενη συμμετοχή της Δώρας Κουρκουτά στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφια Δήμαρχος Αλεξάνδρειας, άρχισαν να κυκλοφορούν στα πολιτικά πηγαδάκια της πόλης.

Σίγουρα δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες έστω κι αν ακούγονται αρκετά νωρίς σε σχέση με τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών (σε 1,5 χρόνο από τώρα).

Η γνωστή δικηγόρος δεν έχει σχολιάσει ακόμη τη φημολογία που κυκλοφορεί και το ενδεχόμενο να υπάρχει μια ανάλογη εξέλιξη δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Θα δείξει….

6 Comments

  • Τι φάση αυτή?

  • Επιτελους μια γυναικα δημαρχος, ικανη με πτυχιο με προσωπικοτητα και κυριως αξιοπρεπεια …Κυρια Κουρκουτα Καλη επιτυχια ..εμεις οι εντιμοι πολιτες μαζι σας…

  • πάλι Κούγκα ελεως

  • Επιτέλους και κάποιος σοβαρός άνθρωπος να ασχοληθεί με αυτή την πόλη. Η καλύτερη επιλογή των τελευταίων 10ετιών.

  • Μια γυναίκα με κύρος και προσωπικότητα που πιστεύω θα κάτσει επάξια στην.θεση του δημάρχου.

  • Εύχομαι να είναι αλήθεια επειδή η κυρία κουρκουτα είναι ένα πολύ αξιόλογο άτομο με ψυχή μεγαλύτερη από πολλών ανδρών μαζί… Εύχομαι ακόμη και αν δεν αληθεύουν οι φήμες η ίδια να το σκεφτεί σοβαρά να θέσει υποψηφιότητα,, επίσης θα ήθελα να τονίσω ότι τα τελευταία 20 χρόνια δεν είχαμε αυτοφωτους δημάρχους,η πόλη μας χρειάζεται έναν ικανό ή μια ικανή δήμαρχο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *