ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ (ΣΕΙΡΑ)

Εκδόσεις: Ψυχογιός

Συγγραφέας: Παουλινε Άουντ

Προτεινόμενη Ηλικία:4+ Ετών

Από την κορυφή ως τα νύχια, άραγε πόσο καλά γνωρίζουν οι μικροί αναγνώστες τα μέρη του σώματός τους; Ξέρουν πως πρέπει να τα φροντίζουν; Από την άλλη πότε πρέπει να λένε ΝΑΙ και πότε ΟΧΙ στη ζωή τους; Άραγε είναι ικανά να δεχτούν μία αρνητική απάντηση; Τι συμβαίνει με τα μυστικά που μας στεναχωρούν; Και ένα άλλο πολύ σημαντικό ερώτημα των παιδιών, Πως γίνονται τα μωρά;

Όλα αυτά κι άλλα πολλά απαντώνται με τον πιο εύκολο και κατανοητό τρόπο στα βιβλία της σειράς «Το θαυμαστό σώμα μας». Είναι ειδικά σχεδιασμένα για μικρά παιδιά, με εξαιρετική εικονογράφηση, γεμάτα καθημερινά παραδείγματα και μικρές ιστορίες που βοηθούν στην καλύτερη κατανόηση του εκάστοτε θέματος. Στόχος τους να μάθουν στα παιδιά το σώμα τους, πως να το φροντίζουν και πως να το αγαπούν. Τα βιβλία χωρίζονται σε μικρά κεφάλαια, έχουν ερωτήσεις βοηθούν στην καλύτερη κατανόηση των κειμένων αλλά και μικρά παιχνίδια αντιλήψεις. Υπέροχα βιβλία που πρέπει να υπάρχουν στα ράφια της παιδικής σας βιβλιοθήκης.

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *