ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Ταυτοποιήθηκε το DNA του 23χρονου δράστη στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη

Ταυτοποιήθηκε το DNA του 23χρονου δράστη στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη

Γενετικό υλικό του 23χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία του Άλκη, αλλά και DNA του 19χρονου θύματος βρήκαν οι αρχές σε ξύλινο στυλιάρι που εντοπίστηκε στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης.

Ο πρώτος έλεγχος στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. έρχεται να επιβεβαιώσει ότι ο 23χρονος ήταν ανάμεσα στα άτομα που χτύπησαν μέχρι θανάτου τον νεαρό φοιτητή τα ξημερώματα της Τρίτης.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα ο Άλκης Κ. εκτός από το μαχαίρωμα στη μηριαία αρτηρία που προκάλεσε την αιμορραγία που επέφερε τον θάνατό του, είχε και βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, από τα βίαια χτυπήματα που δέχτηκε.

Βρέθηκε και δεύτερο όπλο στο σημείο του εγκλήματος

Εντωμεταξύ, δύο ημέρες μετά την τραγωδία, μια ματσέτα μισού κιλού, η οποία θα εξεταστεί εάν την έφεραν πάνω τους οι δράστες της αιματηρής επίθεσης, βρέθηκε λίγα μέτρα από το σημείο που μαχαιρώθηκε ο 19χρονος.

Το όπλο, 44 εκατοστών, εκ των οποίων 30,5 είναι η λεπίδα, εντοπίστηκε κάτω από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην οδό Νικολάου Πλαστήρα, από έναν δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού και έναν οδοκαθαριστή.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έσπευσαν στο σημείο και παρέλαβαν το μαχαίρι. Πλέον εξετάζεται εάν το συγκεκριμένο αντικείμενο, το είχε πάνω του κάποιος από τους δράστες την δολοφονικής επίθεσης.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *