ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Η Δώρα έρχεται;

Η Δώρα έρχεται;

Σε θέμα που συζητείται ολοένα και περισσότερο, εξελίσσεται η φημολογία για το ενδεχόμενο, η Δώρα Κουρκουτά να είναι υποψήφια Δήμαρχος Αλεξάνδρειας στις επόμενες εκλογές. 

Την ίδια ώρα, η γνωστή δικηγόρος δείχνει να πραγματοποιεί επαφές και να βολιδοσκοπεί διαθέσεις μεταξύ φίλων και γνωστών, χωρίς όμως να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει τη σχετική φημολογία, αν και μας έχει διαμηνυθεί από ανθρώπους του περιβάλλοντός της ότι… «ετοιμάζει εκπλήξεις» χωρίς άλλες επεξηγήσεις ή αντίστοιχες λεπτομέρειες.

Είναι προφανές ότι η εξέλιξη αυτή, εκτός του ότι γενικώς «τάραξε» (όσο να΄ ναι)  τη νηνεμία των νερών της τοπικής πολιτικής και αυτοδιοικητικής ζωής της Αλεξάνδρειας, προκαλεί και μια «άγουρη» εγρήγορση σε ότι αφορά τις δημοτικές εκλογές που προσδιορίζονται για το φθινόπωρο του 2023.

Μένει να διαπιστωθεί κατά πόσο (και εφόσον επαληθευτεί) θα επηρεάσει ενδεχομένως και τις τοπικές περιφερειακές εκλογές που θα διεξαχθούν ταυτόχρονα ή ακόμη και τις εθνικές εκλογές σε τοπικό επίπεδο που κατά τα φαινόμενα θα προηγηθούν.

Θα δείξει. Κοντός ψαλμός αλληλούια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *