ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl!

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl!

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΚΡΑΚ!

Εκδόσεις: Κλειδάριθμος

Συγγραφέας: Seou Lee

Προτεινόμενη Ηλικίας: 3+ Ετών

Η μεγάλη οικογένεια των πιγκουίνων βρίσκεται όλοι μαζί πάνω σε ένα μεγάλο κομμάτι πάγου. Το μικρό πιγκουινάκι απομακρύνεται από την οικογένεια του και ξαφνικά συμβαίνει το ΚΡΑΚ! Το μικρό πιγκουινάκι συνειδητοποιεί πως βρίσκεται μόνο του πάνω σ’ ένα κομμάτι πάγου και απομακρύνεται, όλο και πιο μακρυά ώσπου η περιπέτεια γι’ αυτό ξεκινάει! Ψάχνοντας να βρει τρόπο να γυρίσει στην οικογένειά του, περνάει από όλες τις θάλασσες του κόσμου φτάνοντας μέχρι και στην Ελλάδα. Όμως το κομμάτι του πάγου μικραίνει και μικραίνει συνεχώς. Τι θα γίνει όταν το μικρό κομμάτι του πάγου δεν του φτάνει για να συνεχίσει το ταξίδι του; Θα καταφέρει να επιστρέψει στην οικογένεια του;

Ένα πρωτότυπο εικονοβιβλίο κορεάτικης προέλευσης, χωρίς λέξεις που μιλάει στους μικρούς αναγνώστες για την κλιματική αλλαγή και το περιβάλλον. Υπέροχη εικονογράφηση αλλά και η δυνατότητα ανάγνωσης του βιβλίου με διάφορους τρόπους κάνουν το βιβλίο ένα διαμάντι στα χέρια σας. Προσφέρεται για διαδραστική ανάγνωση οξύνει την φαντασία των παιδιών αλλά και τα ευαισθητοποιεί σε διάφορα θέματα. Μια ιστορία που αξίζει να διαβάσουν ακόμη και μόνοι τους οι μικροί αναγνώστες.

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Κλειδάριθμος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *