ΑΓΡΟΤΙΚΑ posted by

Με τον νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης συναντήθηκε ο Λ. Τσαβδαρίδης – τι συζητήθηκε

Με τον νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης συναντήθηκε ο Λ. Τσαβδαρίδης – τι συζητήθηκε

Συνάντηση με τον νέο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργο Γεωργαντά είχε σήμερα στο Υπουργείο ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης. 

Ο βουλευτής του μετέφερε την αγωνία των αγροτών της Ημαθίας μπροστά στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν την παρούσα χρονική περίοδο.

Με το κόστος παραγωγής να είναι δυσβάστακτο, με το ρεύμα και το πετρέλαιο να παραμένουν ακριβά και με τα αγροτοεφόδια σε υψηλές τιμές, ο κ. Τσαβδαρίδης σημείωσε ότι η Κυβέρνηση της ΝΔ οφείλει να συνεχίσει τις στοχευμένες παρεμβάσεις της για τη στήριξη του αγροτικού μας κόσμου, όπως πολλές φορές το έχει πράξει μέχρι σήμερα, πολλώ δε μάλλον όταν οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα δύσκολες λόγω της διεθνούς ενεργειακής κρίσης και της συνεπαγόμενης ακρίβειας που πλήττει το σύνολο της κοινωνίας.

Ο νέος Υπουργός τόνισε ότι παρακολουθεί στενά τα ζητήματα αυτά και ότι στη συνάντηση του ιδίου με το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης και με εκπροσώπους τους αγροτικού μας κόσμου, την Πέμπτη που μας έρχεται, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα των αγροτών μας.

3 Σχόλια

  • Απο αυριο με χρυσα κουταλια

  • ο κυρτσος μετα θα παει;

  • Άραγε σε αυτήν την πανέμορφη χώρα που ο σοφός λαός της έβγαλε τις τόσες σοφές παροιμίες ,ισχύει η παροιμία ο κάθε ένας παίρνει αυτό που του αξίζει; Εμείς …αυτούς θέλαμε! Όμως εμείς ….αυτούς θέλαμε ;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up