ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Την Ημαθία επισκέφτηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος

Την Ημαθία επισκέφτηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος

Διήμερη επίσκεψη στη Βέροια πραγματοποίησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. και πρώην Υπουργός Οικονομικών, έφτασε την Κυριακή στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, όπου νωρίς το απόγευμα παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ το βράδυ ήταν ομιλητής στην ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Ελιά.

Όπως αναφέρει το Veriotis.gr, την τοποθέτησή του ο κ. Τσακαλώτος, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, ειδικά στο θέμα της πανδημίας, λέγοντας πως καθ’ όλη τη διάρκειά της δεν έκανε κάτι για να ενισχύσει το ΕΣΥ. Αναφερόμενος σε κάποιο σημείο που διαχωρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ από την Νέα Δημοκρατία, είπε πως αυτό είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταλάβει ότι ο κόσμος στην πανδημία έχει αλλάξει και χρειάζεται ρεαλιστικές και ριζοσπαστικές προτάσεις.

Επίσης, ανέφερε ότι η νεοφιλελεύθερη οικονομία του Μητσοτάκη έχει χαμηλούς μισθούς και ανισότητες, δεν έχει υψηλή ανάπτυξη και θα μας φτάσει στην προ κρισης εποχή, ιδιαίτερα προβληματική, όπως την χαρακτήρισε.

Τέλος, αναφέρθηκε στις 21 δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ και στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί, λέγοντας παράλληλα πως «θελουμε να συσπειρώσουμε κόσμο, να συναντήσουμε κόσμο. Θα υπάρχουν διαφωνίες, είναι ένα θετικό στοιχείο, ειδικά αν κρατήσουμε επίπεδο και όχι ανθρωποφαγία. Το έδαφος υπάρχει για μια μεγάλη αλλαγή. Δικό μας θέμα να φτιάξουμε τις υποκειμενικές συνθήκες.

Κλείνοντας, απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στο συνέδριο του κόμματος, «να συζητήσουμε συντροφικά να φέρουμε και καινούριο κόσμο να αλλάξουμε την κατάσταση στην οικονομία».

2 Comments

  • Από τους πιο σοβαρούς του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ψήφο δεν θα πάρει, δεν ξεχνάμε τα Σκόπια

  • Δώσε ψήφο στη ΝΔ μιας και αυτοί τα ξέχασαν τα Σκόπια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *