ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 17 Απριλίου

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 17 Απριλίου

Μία ημέρα που ευνοεί τα οικονομικά και τις συζητήσεις γύρω από τέτοια ζητήματα…

ΚΡΙΟΣ
Το σημερινό πρόγραμμα στη δουλειά σου είναι περισσότερο απαιτητικό από ότι περίμενες. Υπάρχουν αρκετές νέες προοπτικές σταδιοδρομίας. Πάρε τον χρόνο που χρειάζεται για να εξετάσεις προσεκτικά τις προτάσεις που δέχθηκες. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν αν ακολουθήσεις μία διαφορετική προσέγγιση και σταματήσεις τις σπατάλες. Να είσαι μετριοπαθής στις ανάγκες σου και να ικανοποιείσαι ακόμη και με τα μικρά κέρδη, γιατί αυτό θα σου επιτρέψει να αγοράσεις κάτι που πάντα ήθελες. Ο σύντροφός σου έχει τεράστια εμπιστοσύνη σε εσένα. Καλό είναι να απολαύσεις αυτήν την απροσδόκητη αγάπη και μην παραμείνεις πίσω όταν σου ζητηθεί να απαντήσεις θετικά σε μία ερώτηση.

ΤΑΥΡΟΣ
Η ομαδική δουλειά είναι μονόδρομος εάν θέλεις να πετύχεις και να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των συνεργατών σου. Η ικανότητά σου να εργάζεσαι σε μια ομάδα γίνεται αποδεκτή με ενθουσιασμό από εκείνους με τους οποίους μοιράζεσαι καθήκοντα. Χρειάζεσαι βοήθεια για τα οικονομικά σου, δεν τα πας καλά μόνη σου. Πρέπει να πάρεις συμβουλές διαχείρισης εάν θέλεις πραγματικά να κάνεις πρόοδο. Ιδανική ημέρα για μία ρομαντική βόλτα με τον αγαπημένο σου. Ήρθε η στιγμή να αναθερμάνετε τη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αντιμετωπίζεις τα προβλήματα με ικανό και επαγγελματικό τρόπο, έχεις όλες τις σωστές απαντήσεις και παρέχεις λύσεις. Οι συνάδελφοί σου ζητούν τη συμβουλή σου και θεωρούν αυτό που λες σημαντικό, αξιόπιστο και χρήσιμο. Η βοήθεια που μπορείς να δώσεις στους άλλους ανταμείβεται. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται μέρα με τη μέρα. Συνέχισε έτσι. Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για ρομαντικές βόλτες με τον σύντροφό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσπάθησε να είσαι ήρεμη στη δουλειά σου σήμερα και απέφυγε να πάρεις μέρος σε αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου. Μην εμπλακείς σε τσακωμούς που θα κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Προσοχή στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια απρόβλεπτα έξοδα για αυτό φρόντισε να μην κάνεις άσκοπες σπατάλες. Αφιέρωσε τη βραδιά σου στον αγαπημένο σου, μην το παραμελείς.

ΛΕΩΝ
Η σταδιοδρομία σου είναι αξιοθαύμαστη. Ανεξάρτητα από όλα όσα έχεις αναλάβεις, εσύ θα καταφέρεις να τα φέρεις όλα εις πέρας. Θα σου γίνουν κάποιες επαγγελματικές προτάσεις, τις οποίες καλό είναι να σκεφτείς πολύ σοβαρά προτού τις απορρίψεις. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν. Διεκδίκησε επιτέλους τα χρήματα που σου αξίζουν για τη δουλειά που κάνεις. Στα αισθηματικά σου, εύκολα θα βελτιωθούν τα πράγματα. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια κοινή δραστηριότητα…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάθε καινούργια περιπέτεια στη δουλειά σε εντυπωσιάζει και τη δέχεσαι ευχάριστα. Προσοχή όμως, χρειάζεται να αντιμετωπίσεις και κάποια εμπόδια. Κάποιος από τους συνεργάτες σου προσπαθεί να σε βλάψει. Κάνε κινήσεις για να διασφαλίσεις την εργασία σου. Μην κάνεις άσκοπα έξοδα, είναι λάθος και το ξέρεις. Φαίνεται ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου. Κάνε μία συζήτηση μαζί του, προκειμένου να αποφασίσετε από κοινού τα επόμενα βήματά σας.

ΖΥΓΟΣ
Έχεις την τάση να αναλαμβάνεις πολλά έργα ταυτόχρονα και καμιά φορά λόγω της πίεσης λειτουργείς υπερβολικά και γίνεσαι απαιτητική. Κράτα μία διαφορετική στάση στο γραφείο, γιατί αλλιώς δεν θα αποφύγεις τους καβγάδες. Θα προκύψουν κάποια αναπάντεχα έξοδα, να είσαι προετοιμασμένη. Αν χρειαστείς βοήθεια, μην διστάσεις να τη ζητήσεις. Μην ξεχνάς ότι είσαι σε σχέση, μην παραμελείς τον αγαπημένο σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Παρά τις επαγγελματικές προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου, εσύ παραμένεις επιφυλακτική και διστακτική. Μπορείς να χαρείς με τη χαρά σου, οι κόποι σου φαίνεται ότι ανταμείβονται και εσύ κάνεις επιτέλους τα βήματα που τόσο καιρό ήθελες. Προσπάθησε να μην κάνεις όμως παρορμητικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου έχουν εμφανή βελτίωση και οι συμβουλές που έλαβες το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι σε βοήθησαν πάρα πολύ. Έχεις αποφύγει τις ζημιογόνες επενδύσεις. Μην αφήσεις τη δουλειά σου να σε απομακρύνει από τον αγαπημένο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σε διακατέχει μία υπερβολική αισιοδοξία σήμερα και θα καταφέρεις να πείσεις ακόμη και τους πιο επιφυλακτικούς ότι η στρατηγική που ακολουθείτε έχει αποτέλεσμα. Είναι μια πολύ καλή στιγμή να επενδύσεις. Υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες μπροστά σου και πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Τη σημερινή ημέρα προσπάθησε να διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δυσκολίες που θα εμφανιστούν στη σχέση σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι επαγγελματικές σου ικανότητες είναι αδιαμφισβήτητες και αυτό το ξέρεις. Όμως μην γίνεσαι προκλητική απέναντι στους συναδέλφους σου. Δώσε περιθώρια και σε εκείνους να προοδεύσουν. Στα οικονομικά σου αντιμετώπισες κάποια σύνθετα προβλήματα, τα οποία δείχνεις να ξεπερνάς. Στη σχέση σου αισθάνεσαι ότι τα πράγματα γίνονται όλο και περισσότερο βαρετά. Κάνε κινήσεις θα βελτιώσεις την κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα καταφέρεις με επιτυχία να ολοκληρώσεις τις σημερινές σου υποχρεώσεις και θα έχεις και λίγο χρόνο για να χαλαρώσεις και να συζητήσεις με τους συναδέλφους σου. Ένα φιλικό σου πρόσωπο χρειάζεται βοήθεια και είσαι διατεθειμένη να του την προσφέρεις. Τα οικονομικά σου έχουν βελτιωθεί αισθητά και μάλιστα σήμερα θα δώσεις και συμβουλές για να αυξήσει κάποιος τα έσοδά σου. Θα κάνεις όνειρα μαζί με τον αγαπημένο σου για το μέλλον της σχέσης σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Θα περάσεις όμορφα με τους συναδέλφους σου και θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά ακόμη και με κάποιους που δεν ήταν τόσο προσιτοί αρχικά. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή πορεία και είσαι σε θέση να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Προσοχή, θα σου γίνει μια παραπλανητική πρόταση. Μην ανταποκριθείς και χάσεις τα χρήματά σου. Τα αισθηματικά σου διακατέχονται από ηρεμία και είσαι πρόθυμη να περάσεις ρομαντικές στιγμές με τον αγαπημένο σου

tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *