ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Ξανά στο Υπουργείο Υγείας ο Μπαρτζώκας για το Κέντρο Ψυχικής Υγείας στο Νοσοκομείο Βέροιας

Ξανά στο Υπουργείο Υγείας ο Μπαρτζώκας για το Κέντρο Ψυχικής Υγείας στο Νοσοκομείο Βέροιας

Συναντήσεις με την Υφ. Ψυχικής Υγείας, κ. Ράπτη και την Αναπληρώτρια Υπουργό, κ. Γκάγκα για το Κέντρο Ψυχικής Υγείας στο Γ.Ν. Βέροιας πραγματοποίησε ο βουλευτής Ημαθίας της Ν.Δ. Τάσος Μπαρτζώκας.

Στις συναντήσεις ο βουλευτής τόνισε ότι η υπογραφή της σύστασης του κέντρου δεν είναι απλώς μια γραφειοκρατική εκκρεμότητα.

Η τελική υπογραφή θα σημάνει το ξεκλείδωμα των διαδικασιών για την πλήρωση των θέσεων προσωπικού Ψυχικής Υγείας, άρα και την προσφορά πολύτιμων υπηρεσιών υγείας σε παιδιά ΑμΕΑ και νοσούντες από ψυχικά νοσήματα. Δεν υπάρχει χρόνος για καθυστέρηση.

Ο κ. Μπαρτζώκας έλαβε τη διαβεβαίωση ότι η υπογραφή έχει καθυστερήσει για λόγους που σχετίζονται με την πανδημία, η οποία πάγωσε πολλές διοικητικές διαδικασίες. Το θέμα θα εισαχθεί σύντομα στο Κεντρικό Συμβούλιο Υγειονομικών Περιφερειών και, κατόπιν τούτου, θα πάρει υπογραφή από την Υπουργό.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο βουλευτής: “Η σύσταση του Κέντρου Ψυχικής Υγείας στο Νοσοκομείο Βέροιας είναι μείζων πολιτικός μου στόχος και οι δυσκολίες και οι καθυστερήσεις, όχι μόνο δεν κάμπτουν τη βούληση μου αλλά αντίθετα την ενδυναμώνουν. Το ζήτημα της ίδρυσής του θα φτάσει στο ανώτερο επίπεδο λήψης των αποφάσεων!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *