ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΠΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΛΑ ΕΝΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΠΑΣΧΑ

Εκδόσεις: Μεταίχμιο 

Συγγραφέας: Λίνα Σωτηροπούλου 

Προτεινόμενη Ηλικία: 2+ ετών

Το Πάσχα πλησιάζει και η Λόλα αποφασίζει να οργανώσει μία πασχαλινή γιορτή και ζητάει βοήθεια από τον φίλο της τον Πίκο. Τα έχει σκεφτεί όλα. Η Λόλα θα αναλάβει τις ετοιμασίες και ο Πίκο θα αγοράσει όσα τους είναι απαραίτητα, δηλαδή πολλές σοκολάτες. Όμως τι θα γίνει όταν η Λόλα πάρει όλα τα αυγά της κότας χωρίς να την ρωτήσει; Τελικά αυτό το Πάσχα θα μείνει αξέχαστο σε όλους;

Μία ακόμη ιστορία της σειράς Πίκο και Λόλα άκρως πασχαλινή, γεμάτη γέλιο, απλά και λιτά στιχάκια, προσεγμένη εικονογράφηση αλλά και ουσιαστικά μηνύματα. Αγάπη, φιλία, αποδοχή, συνεργασία κάποια από τα μηνύματα αυτά που κάνουν το βιβλίο να αξίζει να βρίσκεται ανάμεσα στα ράφια της παιδικής βιβλιοθήκης μας.

Η βιβλιοπρόταση έγινε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *