ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Μπαρτζώκας: “Ευγνωμοσύνη στους ιατρούς και νοσηλευτές που πάλεψαν για την υγεία όλων μας”

Μπαρτζώκας: “Ευγνωμοσύνη στους ιατρούς και νοσηλευτές που πάλεψαν για την υγεία όλων μας”

Σχόλιο για την επίσκεψη του κλιμακίου της Ν.Δ. στα Νοσοκομεία της Ημαθίας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο βουλευτής Ημαθίας της Ν.Δ. Τάσος Μπαρτζώκας.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

“Στην επίσκεψη μας στο ΓΝ Βέροιας και Νάουσας, παρουσία του Προέδρου της ΔΕΕΠ Ν.Δ Ημαθίας, κ. Στ. Γιανναβαρτζή, των Προέδρων των ΔΗΜΤΟ του νομού μας και των στελεχών τους, εκφράσαμε τη μεγάλη μας ευγνωμοσύνη στο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Σε όλους αυτούς που πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις για την υγεία όλων μας!

Όλο αυτό το διάστημα έχουν γίνει πολλά βήματα εκσυγχρονισμού των υποδομών των νοσοκομείων και του εξοπλισμού τους. Τίποτε όμως δεν θα ήταν εφικτό χωρίς το πολύτιμο προσωπικό.

Οφείλουμε να στεκόμαστε έμπρακτα δίπλα τους και να ενισχύουμε την ικανότητα τους να μας θεραπεύουν. Η Κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι στηρίζει το ΕΣΥ και θα συνεχίσει να το κάνει, διοχετεύοντας τους απαραίτητους πόρους, ενισχύοντας τις υγειονομικές δομές με επιπλέον προσωπικό και εξοπλίζοντας τες με τον απαραίτητο εξοπλισμό. Για την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών υγείας προς όλους τους πολίτες!”

2 Comments

  • Είστε για γέλια και για κλάματα. Και εσείς οι πολιτικοί και οι κομματικοί οπαδοί σας. Κρίμα Ελλάδα.

  • Δεν φτες εσύ, τόσος είσαι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *