ΓΥΝΑΙΚΑ posted by

Ένα νέο e-shop με premium προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ έφτασε στην Αλεξάνδρεια!

Ένα νέο e-shop με premium προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ έφτασε στην Αλεξάνδρεια!

Ένας νέος προορισμός ομορφιάς κατέφτασε στην πόλη μας!

Ο λόγος για το beauty eshop της κυρίας Μαρίας Κουτσάκα, που ακούει στο όνομα Dewers, και στο οποίο θα βρείτε premium προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ.

Το Dewers απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες. Σ’ αυτές που αγαπάνε την περιποίηση του προσώπου τους και το μακιγιάζ και αναζητάνε πάντα το κάτι παραπάνω, για να εντάξουν στη ρουτίνα ομορφιάς τους. Σ’ αυτές που δεν είναι και ιδιαίτερα παθιασμένες με το κομμάτι του skincare ή το μακιγιάζ, αλλά θέλουν να δείχνουν πάντα περιποιημένες. Σ’ αυτές που δεν έχουν και πολύ χρόνο να αφιερώσουν μπροστά από έναν καθρέφτη, αλλά θέλουν με δυο-τρεις γρήγορες κινήσεις να φαίνονται ξεκούραστες και λαμπερές.

Καθένα από τα προϊόντα που θα βρείτε στο συγκεκριμένο eshop θα σας προσφέρουν την πιο υγιή και dewy (λαμπερή) εκδοχή της επιδερμίδας σας, που πλέον αποτελεί τεράστια τάση στον χώρο της ομορφιάς.

Επίσης, όλα τα skincare και makeup brands, που έχουν επιλεγεί πολύ προσεκτικά, είναι vegan & cruelty-free, άρα ιδανικά και φιλικά για κάθε τύπο δέρματος, και φυσικά για το περιβάλλον.

Ανακαλύψτε περισσότερα στο www.dewers.gr κι ετοιμαστείτε για ατελείωτο shopping!

Ακολουθήστε το Dewers στο Instagram, στο @dewersgr, για να μη χάνετε όλες τις hot αφίξεις προϊόντων και προσφορές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *