ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ

Εκδόσεις: Ψυχογιός

Συγγραφέας: Λουιζ Γκριγκ

Προτεινόμενη Ηλικία: 5+ Ετών

Ο πιλότος της ιστορίας μας αγαπάει τα ταξίδια, όμως μία βλάβη στο αεροπλάνο του προκαλεί την συντριβή του και αφήνει εκείνον στην έρημο. Μόνο του. Το επόμενο πρωί μία παράξενη φωνή τον ξυπνάει. Ένα αγόρι του ζητάει να του ζωγραφίσει ένα αρνί. Εκείνος το κάνει με έναν διαφορετικό τρόπο καθώς δεν έχει ζωγραφίσει ποτέ ένα αρνί. Του φτιάχνει ένα κουτί λέγοντας του ότι μέσα κοιμάται το αρνί. Σύντομα μαθαίνει ότι αυτός είναι ο μικρός πρίγκιπας. Έμαθα για το μέρος που ζει. Το τριαντάφυλλο του και πόσο απαιτητικό είναι αλλά και για τα ταξίδια που κάνει σε άλλους πλανήτες όπου καταφέρνει και συναντάει πολλούς ανθρώπους. Φτάνει όμως έναν πλανήτη στον οποίο συναντά μία αλεπού. Του ζητάει να την εξημερώσει. Τι λέτε θα τα καταφέρει ο μικρός πρίγκιπας;

Μια υπέροχη και πολυδιαβασμένη ιστορία που καταφέρει να αγγίξει τις καρδιές μικρών και μεγάλων που περνάει δεκάδες μηνύματα. Αγάπη, υπευθυνότητα, φροντίδα, αισιοδοξία αλλά και για αξία της φιλίας. Όλα αυτά κάνουν το βιβλίο να αξίζει να διαβαστεί πολλές φορές ακόμα. Μία εικονογραφημένη διασκευή του βιβλίου του Αντουάν Ντε Σαιντ-Εξυπερύ που κερδίζει μία θέση στην καρδιά των μικρών αναγνωστών.

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *