ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Στις εκδηλώσεις της Νάουσας ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνης – τι συζήτησε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Στις εκδηλώσεις της Νάουσας ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνης – τι συζήτησε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Το Σάββατο 30 Απριλίου 2022 παραβρέθηκε στις επετειακές εκδηλώσεις του δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης.

Με αφορμή την συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση και το Ολοκαύτωμα της πόλης, ο κ. Γκυρίνης ήταν καλεσμένος του καλού του συναδέλφου και φίλου, δημάρχου Νάουσας, Νικόλα Καρανικόλα.

Το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός της μνήμης των Αγίων Νεομαρτύρων με την παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Ακολούθησε λιτανευτική πομπή προς το χώρο Θυσίας στο Κιόσκι με τη συνοδεία πολιτιστικών συλλόγων και ομάδων αναπαράστασης ιστορίας όπου ολοκληρώθηκε ο Εσπερινός.

Στη συνέχεια στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας, σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση, παρουσιάστηκε το κοντσέρτο «Naousa Concerto» για κιθάρα και Συμφωνική Ορχήστρα του συνθέτη Sergio Assad, παρουσία της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, που βρέθηκε στη Νάουσα.

Μάλιστα ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας συνομίλησε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας η οποία ενδιαφέρθηκε να μάθει για την περιοχή του δήμου Αλεξάνδρειας. Ο Παναγιώτης Γκυρίνης την προσκάλεσε στον δήμο μας για να γνωρίσει τον τόπο μας από κοντά, κάτι που θα γίνει και με επίσημη πρόσκληση στο άμεσο μέλλον, με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας να λέει στον κ. Γκυρίνη πως θα επισκεφτεί τον δήμο μας με την πρώτη ευκαιρία.

Δείτε εικόνες:

1 Comment

  • Πρωτομαγιά έχουμε όχι πρωταπριλιά, μπερδεύτηκες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *