ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΡΟΠΩΝ ΓΙΑ ΤΙΓΡΕΙΣ

Εκδόσεις: Μεταίχμιο 

Συγγραφέας: Ζάνα Ντειβιντσον

Προτεινόμενη Ηλικία: 4+ Ετών

Η Κροκοδειλίνα κάνει πάρτι. Χαίρεται που οι καλεσμένοι της είναι όλοι εκεί να δοκιμάζουν τις λιχουδιές της. Ώσπου στο πάρτι έρχονται οι τρεις τίγρεις. Αρπάζουν, καταβροχθίζουν, χύνουν, κοντεύουν να φάνε ακόμη και έναν φίλο της Κροκοδειλίνας. Τότε εκείνη τους διώχνει από το πάρτι γιατί δεν έχουνε καλούς τρόπους. Ο μόνος τρόπος να αλλάξουν συμπεριφορά είναι να μάθουν καλούς τρόπους στη σχολή της Μις Μόλι. Τι λέτε θα τα καταφέρουν; Άραγε θα μπορέσουν να πάρουν μία πρόσκληση για πάρτι οι τρεις τίγρεις;

Μία αστεία ιστορία που βοηθάει τα παιδιά να μάθουν πως πρέπει να φέρονται σωστά στο τραπέζι. Η ζωντανή εικονογράφηση και το απλό με στιχάκια κείμενο κάνουν το βιβλίο να διαβαστεί με ευκολία πολλά βράδια πριν τον ύπνο.

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *