ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Βίντεο με συμμορία να σπάει και να κλέβει κατάστημα στα ΣΕΑ Πλατάνου

Βίντεο με συμμορία να σπάει και να κλέβει κατάστημα στα ΣΕΑ Πλατάνου

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση συμμορίας που είχε κάνει κλοπή και στα ΣΕΑ Πλατάνου παρουσιάζει σήμερα το ertnews.gr.

Στο πρώτο βίντεο φαίνονται τα μέλη της συμμορίας να πραγματοποιούν καταδρομική επιχείρηση σε κατάστημα στον ΣΕΑ Πλατάνου Ημαθίας.

Οι δράστες ξηλώνουν με κλωτσιές την γυάλινη είσοδο, αδειάζουν τον κάδο απορριμμάτων μπαίνουν στο εσωτερικό αρπάζουν από τα ράφια και τις βιτρίνες καπνικά προϊόντα και άλλα εμπορεύματα, και μετά από λίγα λεπτά φεύγουν τρέχοντας, πριν εμφανιστεί η αστυνομία.

Κατόπιν, επιβιβάζονται σε αυτοκίνητο που είχαν κλέψει στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και εξαφανίζονται στον αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας Οδού.

Το επόμενο βίντεο είναι από νυχτερινή επιδρομή της συμμορίας σε Σούπερ Μάρκετ στην Σίνδο.

Με διαρρηκτικά εργαλεία τα μέλη της συμμορίας φαίνονται να παραβιάζουν την κεντρική είσοδο, μπαίνουν στο εσωτερικό, σπάνε με βαριοπούλες τις προθήκες και αφαιρούν τσιγάρα, ποτά και άλλα προϊόντα.

Το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ταυτοποίησε τον αρχηγό της συμμορίας, που φαίνεται στο βίντεο να φορά κόκκινο φούτερ και κουκούλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, πρόκειται για έναν 32χρονο σεσημασμένο για ληστείες και κλοπές, ο οποίος αναζητείται μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του.

Σημειώνεται ότι η εν λόγω σπείρα σε διάστημα πέντε ημερών είχε διαρρήξει εξι καταστήματα σε Ημαθία και Θεσσαλονίκη, με την λεία της να πλησιάζει τις 37.000 ευρώ.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *