ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

1η και 3η θέση στην Α’ και Β’φάση αγώνων επιχειρηματολογίας για το ΓΕΛ Πλατέος -Κορυφής!

1η και 3η θέση στην Α’ και Β’φάση αγώνων επιχειρηματολογίας για το ΓΕΛ Πλατέος -Κορυφής!

Μετά την 1η θέση στην Α’ φάση, ανάμεσα σε 6 ομάδες Λυκείων του νομού Ημαθίας, το ΓΕ.Λ Πλατέος Κορυφής συμμετείχε με επιτυχία στη δεύτερη φάση των αγώνων επιχειρηματολογίας που διεξήχθησαν στο 1ο ΓΕΛ Νάουσας την Τρίτη 10-5-2022.

Η ομάδα του σχολείου κατέλαβε την τρίτη θέση, αφού διαγωνίσθηκε σε δύο αγώνες με αντίστοιχες ομάδες σχολείων της Πέλλας, Πιερίας, Ημαθίας.

Παρευρέθηκαν ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Ημαθίας Παπαδόπουλος Αθανάσιος, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Νάουσας, ο συντονιστής εκπαιδευτικού έργου και πρόεδρος των αγώνων Περπερίδης Παύλος, η συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου φιλολόγων κυρία Αγγελή Βάια, η προϊσταμένη εκπαιδευτικών θεμάτων Πέλλας, αξιόλογοι συνεργάτες και φιλόλογοι, για να στηρίξουν και να ενθαρρύνουν την όλη διαδικασία.

Η εμπειρία για τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου ήταν θετική, καθώς η φιλοξενία ήταν υπέροχη και το παιχνίδι εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Στην ομάδα συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες της Β’ και Γ’ τάξης: Γιάντσης Μόδεστος, Νοτοπούλου Σωτηρία, Κοκκίνης Θάνος, Αντωνιάδου Ευτυχία, Ατματζίδου Ζωή, Γκούντας Χρήστος, Αραμπατζή Ελπίδα, Γιαννούση Ελισάβετ, Αγγελίδου Σοφία, Αραμπατζή Ρέα, Παλάσκα Κατερίνα, Φώτης Δημήτρης, Περηφανοπούλου Χρύσα, Πλανιτσιάδου Ηρώ, Ευαγγελινού Παναγιώτα.

Τις προπονήσεις ανέλαβαν οι καθηγήτριες φιλολογίας του σχολείου μας Μυτιληναίου Αργυρή και Καραφώλα Ευπραξία.

Δείτε εικόνες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *