ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΠΑΜΠΟΥΡΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΥΤΗ ΜΟΥ;

Εκδόσεις: Ψυχογιός 

Συγγραφέας: Βέρα Πρατικάκη 

Προτεινόμενη Ηλικία: 7 Ετών

Σε ένα δάσος που κάνεις με σιγουριά δεν ξέρει που βρίσκεται ένα αρκούδι που έχει πέσει σε χειμερία νάρκη στη σπηλιά του. Κοιμάται βαθιά χωρίς να καταλαβαίνει τι συμβαίνει έξω αλλά και τι τον περιμένει όταν ξυπνήσει. Στη μύτη του βρίσκει καταφύγιο ένα μπαμπούρι και πλέον αυτό θα είναι το σπίτι του. Εκείνος προσπαθεί να τελειώσει τις σπουδές του, ονειρεύεται να γίνει κινδυνολόγος. Για να πάρει το πτυχίο του όμως θα χρειαστεί κάποιον να τον αναλάβει να τον προστατεύει. Ο ίδιος αποφασίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο κοιμισμένο αρκούδι. Οι ώρες, οι μέρες, οι μήνες περνούν. Τι θα γίνει όταν ξυπνήσει το αρκούδι;

Μία διασκεδαστική ιστορία για την ενσυνειδητότητα που στόχος της είναι να βοηθήσει τόσο τους μικρούς αναγνώστες να μάθουν να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους αλλά και τους μεγάλους να καταλάβουν πως μπορούν να βοηθήσουν σε αυτή τη διαδικασία. Το βιβλίο στο τέλος έχει έξτρα παράρτημα για να βοηθήσει τους γονείς να το χρησιμοποιήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα αλλά και δραστηριότητα και βιωματική άσκηση.

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *