ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Μπαρτζώκας για πανελλαδικές: “Συνεχίστε να κυνηγάτε με πείσμα τα θέλω σας!”

Μπαρτζώκας για πανελλαδικές: “Συνεχίστε να κυνηγάτε με πείσμα τα θέλω σας!”

Μήνυμα στους μαθητές που γράφουν πανελλαδικές απέστειλε ο βουλευτής Ημαθίας της Ν.Δ. Τάσος Μπαρτζώκας: 

Αγαπητές Μαθήτριες και Αγαπητοί Μαθητές

Καταλαβαίνω, όλοι μας καταλαβαίνουμε, ότι η εμπειρία της λυκειακής εκπαίδευσης σας στιγματίστηκε από την πανδημία, τους κοινωνικούς περιορισμούς, τα μέτρα προστασίας και τα σύγχρονα μέσα εκπαιδευτικής διαδικασίας. Όμως φτάσατε στις πανελλήνιες εξετάσεις, δυνατότεροι και με τη «βαλίτσα» σας γεμάτη, εκτός από γνώσεις, με ωριμότητα και με σοφία.

Θέλω να σας ευχηθώ να διασχίσετε τη «γέφυρα» προς το αυτόνομο μέλλον, που σηματοδοτούν οι πανελλήνιες, με δύναμη και αυτοπεποίθηση. Με συνείδηση των ονείρων σας για το αύριο που εσείς φτιάχνετε, με επιμονή και πίστη στις δυνάμεις σας. Με ενθουσιασμό για την πρόοδο και για τις συναρπαστικές εμπειρίες που έρχονται. Τα καταφέρατε ως εδώ και τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει, ούτε καν η αναμενόμενη αγωνία των εξετάσεων.

Θέλω επίσης, να σας συγχαρώ προκαταβολικά για τη δύσκολη διαδρομή που διανύσατε. Όχι μόνο εσάς, αλλά και τους συνοδοιπόρους σας σε αυτό το ταξίδι, τους γονείς σας και τους εκπαιδευτικούς μας. Είμαι σίγουρος ότι σας καμαρώνουν πρώτα για όσα είστε και έπειτα, για όσα κάνετε και όσα καταφέρατε και θα καταφέρετε.

Να θυμάστε ότι η ζωή είναι μια ατέρμονη διαδικασία εξετάσεων. Και ότι περισσότερη σημασία από τις επιτυχίες ή τις αποτυχίες, έχει το να συνεχίζεις να κυνηγάς με πείσμα τα «θέλω» σου!

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλες και όλους!

1 Comment

  • Τα θέλω των εργαζομένων είναι να μας ασφαλίζουν οι εργοδότες με 8ωρο και να χρησιμοποιούμε όλες τις μέρες άδειας που δικαιούμαστε. Και όχι με 4ωρο επειδή θέλουν αυτοί. Τον μήνα Μάϊο ούτε 350 ευρώ δεν πήρα με μερική απασχόληση. Πάλι ξεφτίλα ο μισθός 4ωρου. Να την καταργήσετε την 4ωρη η να βρείτε τρόπο αυτοματοποίησης της σε 8 ωρο με επιλογή μόνο του εργαζόμενου. Για την υπογραφή σύμβασης να είναι παρών ο ελεγκτής του εφκα ως απόδειξη για αποφυγή πονηριάς του εργοδότη. Δύο επιλογές έχετε εσείς οι εργοδότες. 8ωρο για να μεινουμε ή ξεκινάμε την διαδικασία παραίτησης για επιμονή 4ωρου. Ξέρουμε πολύ καλά ότι τους υπαλλήλους με μερική απασχόληση τους κρατάτε διπλές ώρες και Σάββατο μαύρη εργασία για να μην πληρώσετε περισσότερα. Το 2023 μια που πλησιάζουν οι εκλογές εύχομαι οι εργαζόμενοι να την κοπανησουν για τα εργοστάσια παραγωγής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *