ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Δωρεά υλικού στους αστυνομικούς της Ημαθίας από επαγγελματίες με μεσολάβηση Τσαβδαρίδη

Δωρεά υλικού στους αστυνομικούς της Ημαθίας από επαγγελματίες με μεσολάβηση Τσαβδαρίδη

Σε μία κίνηση υψηλότατης χρηστικής αξίας για τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας προχώρησε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης μεσολαβώντας για τη δωρεά ικανού αριθμού ολοκαίνουργιων αρβυλών προς το αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης από τους γνωστούς Βεροιώτες επιχειρηματίες κ. Δημήτρη και Βαγγέλη Γαλάνη.

Ευχαριστώντας θερμά τους αδερφούς Γαλάνη, που σε καιρούς δύσκολους ανταποκρίθηκαν αμέσως στην πρόταση του, ο Βουλευτής Ημαθίας, σημείωσε ότι τέτοιες δωρεές από πολίτες αποτελούν έμπρακτη αναγνώριση του σημαντικού έργου της Ελληνικής Αστυνομίας και πρέπει να χειροκροτούνται και να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση από όλους μας.

Με αφορμή της παράδοση της δωρεάς, ο κ. Τσαβδαρίδης είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει δια ζώσης για ακόμη μία φορά το εξαιρετικά υψηλό επιχειρησιακό επίπεδο της Ελληνικής Αστυνομίας στην Ημαθία επισκεπτόμενος τις υπηρεσίες της. Αρχικά, το αναβαθμισμένο Κέντρο Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας όπου και έδωσε συγχαρητήρια στο στελεχιακό δυναμικό για τον ύψιστο βαθμό ετοιμότητας που επιδεικνύει στην αντιμετώπιση των καθημερινών περιστατικών, επ’ ωφελεία της ασφάλειας των πολιτών και εν συνεχεία το Επιτελείο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας και τα τμήματα Ασφάλειας, Τάξης και Τροχαίας.

Εκεί συνομίλησε με τον Διευθυντή, τους Διοικητές και το προσωπικό για μία σειρά ζητημάτων που στοχεύουν στην καλύτερη δυνατή αστυνόμευση της Ημαθίας, καθώς και για μία σειρά άλλων σημαντικών υπηρεσιακών ζητημάτων η επίλυση των οποίων δύναται να πολλαπλασιάσει την αποτελεσματικότητα της ήδη ικανοποιητικής λειτουργίας των υπηρεσιών, σημειώνοντας ότι θα στέκεται πάντα έμπρακτα αρωγός στις προσπάθειες αναγνώρισης και στήριξης της εξαιρετικά δύσκολης αποστολή του Έλληνα Αστυνομικού.

1 Comment

  • Η κυβέρνηση δεν μεριμνησε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *