ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Ενημερωτική συνάντηση με θέμα τις επαγγελματικές διεξόδους για τους απόφοιτους του ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας

Ενημερωτική συνάντηση με θέμα τις επαγγελματικές διεξόδους για τους απόφοιτους του ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας

Από το ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Στις 16/06/2022, στο χώρο του ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη ενημερωτική συνάντηση με κυρίαρχη θεματική τις επαγγελματικές διεξόδους των αποφοίτων του σχολείου μας.

Ευχαριστούμε, εκ νέου, θερμά τον ΟΑΕΔ Αλεξάνδρειας και ιδιαιτέρως την κα Λαφαζάνη Ελένη, εργασιακή σύμβουλο του Οργανισμού, για την ενημέρωση που παρείχε στον Σύλλογο Διδασκόντων σχετικά με τα επιδοτούμενα προγράμματα του ΟΑΕΔ για ΑμεΑ και τα ΚΕΚ.

Επιπροσθέτως, ευχαριστούμε θερμά την προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, κα Μοσχοτά Κρυστάλλω, και τη Σύμβουλο Απασχόλησης του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Αλεξάνδρειας, κα Δακοπούλου Πηνελόπη, ειδική σε θέματα προώθησης της απασχόλησης, για τη συνεργασία και την ενημέρωση αναφορικά με τις δυνατότητες ένταξης στην αγορά εργασίας.

Οι πρωτοβουλίες και οι δράσεις κατά τη φετινή σχολική χρονιά, στόχο είχαν την εδραίωση της ολιστικής παρέμβασης του σχολείου, με απώτερο σκοπό τα πολύπλευρα οφέλη των μαθητών/τριών μας και κατ’ επέκταση των οικογενειών τους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *