ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ;

Εκδόσεις: Ψυχογιός

Συγγραφέας: Μπιάνκα Σουλτσε

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Eτών

Στο βασίλειο που ζει ο δράκος μια φορά κάθε χρόνο έχουν τη γιορτή της φιλίας. Μια γιορτή που δράκος περίμενε πως και πως. Μουσική, ζογκλερικά, κονταροχτυπήματά και φυσικά φαγητό όλοι μαζί παρέα! Όμως ο δράκος είναι λυπημένος. Όλοι φίλοι είναι απασχολημένοι. Τι θα γίνει τελικά θα καταφέρει ο δράκος να διώξει τη στεναχώρια και να μη νιώθει μόνος;

Μια ακόμη διαδραστική ιστορία του αγαπημένου δράκο των παιδιών! Άραγε θα μπορέσουν οι μικροί αναγνώστες να βοηθήσουν το δράκο να ηρεμήσει; Υπέροχη ιστορία, ζωντανή εικονογράφηση αλλά και ο ενεργός ρόλος των μικρών αναγνωστών κάνει το βιβλίο να αξίζει να διαβαστεί και να μπει πιο ψηλά στο ράφι της παιδικής βιβλιοθήκη σας.

Η βιβλιοπρόταση έγινε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *