ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ posted by

Μπήκαν τα χρήματα στους λογαριασμούς από το Power Pass – πόσοι μένουν εκτός

Μπήκαν τα χρήματα στους λογαριασμούς από το Power Pass – πόσοι μένουν εκτός

Ημέρα πληρωμών για το power pass με τα χρήματα να μπαίνουν στους λογαριασμούς των δικαιούχων από το απόγευμα της Παρασκευής 15 Ιουλίου 2022.

Τα ποσά που έχουν εγκριθεί εμφανίζονται στον λογαριασμό που έχει δηλώσει ο δικαιούχος και μπορεί να ταυτοποιήσει ότι το ποσό που του έχει εγκριθεί μπήκε στην τράπεζά του.

Ωστόσο, αν και τα χρήματα έχουν πιστωθεί, στην πλατφόρμα https://vouchers.gov.gr πολλών δικαιούχων εμφανίζεται το μήνυμα ότι η αίτηση είναι «υπό εκκαθάριση».

Προφανώς το σύστημα δεν έχει ενημερωθεί κάτι που θα γίνει τις επόμενες μέρες.

Τα χρήματα από το power pass για τους λογαριασμούς Ιουνίου θα καταβληθούν Αύγουστο ή Σεπτέμβριο, ενώ συνολικά εγκρίθηκαν 2.530.597 φυσικά πρόσωπα, για λογαριασμούς που εκδόθηκαν το χρονικό διάστημα Δεκεμβρίου 2021 – Μαΐου 2022.

Από τα 2,5 εκατ. φυσικά πρόσωπα, θα δουν τα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν δηλώσει περίπου 1,9 εκατ. με το συνολικό ποσό που θα καταβληθεί να ανέρχεται σε περίπου 230 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι όσο δεν λάβουν τα χρήματα σήμερα αναμένεται να πληρωθούν την ερχόμενη βδομάδα καθώς συνεχίζεται ο έλεγχος των στοιχείων τους.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *