ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΚΟΥΝΕΛΙ ΚΑΙ ΑΛΕΠΟΥ: ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΟΥ

Εκδόσεις: Μεταίχμιο

Συγγραφέας: Μπεθ Φέρι

Προτεινόμενη Ηλικία: 6+ Ετών

Τα γενέθλια του σπουργιτιού πλησιάζουν και οι φίλοι του ετοιμάζουν πάρτι. Η κουκουβάγια θα φτιάξει την τούρτα ενώ το κουνέλι και η αλεπού έχουν σκεφτεί να ετοιμάσουν την μεγαλύτερη πίτσα. Υπέροχη ιδέα ε; Υπάρχει όμως ένα μικρό προβληματάκι. Δεν έχουν τόσο μεγάλο φούρνο για να την ψήσουν. Το κουνέλι ανακαλύπτει πως κάπου κοντά τους ζει ένας δράκος. Τι λέτε θα καταφέρουν να ζητήσουν τη βοήθεια του; Εκείνος θα τους την δώσει;

Ένα ακόμη βιβλίο της υπεροχής σειράς “Κουνέλι και αλεπού” που μιλά με τρυφερότητα και χιούμορ για τις διαφορές μας που καταφέρνουν να μας ενώσουν. Το βιβλίο έχει την μορφή κόμικ με υπέροχες εικόνες και ελάχιστο κι ευκολονόητο κείμενο που κάνει το βιβλίο να μπορεί εύκολα να αναγνωστεί από λίγο μεγαλύτερα παιδιά. Πέντε ιστορίες γεμάτες χιούμορ που μας μιλούν για την φιλία και την προσφορά.

Η βιβλιοπρόταση έγινε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *