ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Η δυνατή γυναικεία υποψηφιότητα από τον δήμο Αλεξάνδρειας για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ!

Η δυνατή γυναικεία υποψηφιότητα από τον δήμο Αλεξάνδρειας για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ!

Παρ’ ότι οι τελευταίες δηλώσεις του Πρωθυπουργού αποκλείουν το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών, τα κόμματα της αντιπολίτευσης εξακολουθούν να ετοιμάζονται για μια κίνηση «έκπληξη» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται προς την κατεύθυνση της στελέχωσης των ψηφοδελτίων του σε όλη τη χώρα και στην Ημαθία ένα από τα πρόσωπα, που πιθανότατα θα είναι μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών, είναι και η δικηγόρος Φανή Γιωτάκη, με καταγωγή από τον Δήμο μας.

Η κα Γιωτάκη έχει καταγωγή από το Πλατύ και στην Αθήνα βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους. Είναι δικηγόρος, μέλος της Νομικής Πρωτοβουλίας Νομικά Θέματα – Συνεπιμέλεια, και μητέρα ενός δεκάχρονου παιδιού.

Τα τελευταία χρόνια έχει συνεχή και αξιοπρόσεκτη δράση και παρουσία μέσα από παρεμβάσεις και άρθρα σε μεγάλες εφημερίδες και ιστοσελίδες της πρωτεύουσας ενώ έχει παραχωρήσει συνεντεύξεις τόσο σε έντυπα (περιοδικά, εφημερίδες) όσο και σε ηλεκτρονικά ΜΜΕ (τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο) για μια σειρά από θέματα που σχετίζονται με το οικογενειακό δίκαιο ειδικότερα αλλά και με την γενικότερη πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατάσταση της χώρας μας.

Η επαφή της με τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε είναι συνεχής ενώ οι ολοένα και συχνότερες επισκέψεις στην Ημαθία το τελευταίο διάστημα την έχουν φέρει ακόμη πιο κοντά στα προβλήματα του τόπου μας.

Κι όπως μας είπε η ίδια, όταν τη βρήκαμε στον πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας στα μέσα της εβδομάδας που πέρασε, ήδη κάνει επαφές με συμπολίτες μας και αυτοδοικητικούς από τους 3 Δήμους της Ημαθίας και είναι αποφασισμένη, εφόσον στελεχώσει το ψηφοδέλτιο, να αναδείξει με όποιον τρόπο μπορεί στην Αθήνα τα ομολογουμένως πολλά προβλήματα της Ημαθίας, ώστε να γίνουν γνωστά στις πραγματικές τους διαστάσεις αλλά και να συμβάλει, ώστε να βρεθούν λύσεις.

Αν τελικά τη δούμε στο ψηφοδέλτιο Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ, τότε αυτό θα είναι μια αδιαμφισβήτητη ενίσχυση του ψηφοδελτίου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθότι η Φανή Γιωτάκη είναι από τη νέα γενιά στελεχών του, που επιθυμεί να εκφράσει τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. της νέας εποχής.

10 Comments

  • Ποια δύναμη ρε Τάσο;Ούτε 500 σταυρούς δε θα πάρει.Περα από κάποιους συγγενείς από πλατύ ποιός τη ξέρει.Αυτη μένει Αθήνα

    • Άντε να γίνουν οι εκλογές και να έχουμε και κάποιον να ψηφίσουμε στο ΣΥΡΙΖΑ γιατί μας βλέπω να ψηφίζουμε το κόμμα της σαγιονάρας

  • ΣΕΙΣΜΟΣ – ΣΕΙΣΜΟΣ – ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ

  • Επιτέλους μπαίνει νέο αίμα στην πολιτική στον τόπο μας!

  • Μπράβο στα νέα κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική για το καλό όλων μας .
    Καλή επιτυχία Κυρία Γιωτάκη.

  • Δυναμικές γυναίκες με εμπειρίες και εκτός Ημαθίας χρειαζόμαστε για να δούμε φως!

  • 500 ψήφοι ο ΣΥΡΙΖΑ στο Πλατύ;;; Αν είναι έτσι τότε πάει για αυτοδυναμία από τις πρώτες εκλογές. Να σε πάρει ο Τσίπρας εσένα στο επιτελείο του, αδικείσαι.
    Ας δούμε τι θα μας πει κι αυτή οι άλλοι του ΣΥΡΙΖΑ πέρασαν και δεν ακούμπησαν

  • Σοβαρή φαίνεται οχι ΣΥΡΙΖΑ του 3% που πετάνε αετό

  • Μια γυναικα που θα μπορούσε να βοηθησει το Σύριζα ημαθιας να αλλάξει σελιδα

  • Το ζήτημα δεν είναι αν θα ενισχυθεί, εκλογικά, ο ΣΥΡΙΖΑ. Το ζήτημα είναι, τι έχουν να πουν και να προσφέρουν στην κοινωνία, αυτοί οι άνθρωποι. Αν στέκονται πολιτικά και όχι τεχνοκρατικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *