ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl!

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl!

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΛΕΟΝΟΡΑ ΜΠΟΛΤ, Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΤΡΙΑ

Εκδόσεις: Mεταίχμιο

Συγγραφέας: Λούσι Μπράντ

Προτεινόμενη Ηλικία:8+ Ετών

Η Λεονόρα Μπολτ, η μικρή εφευρέτρια της ιστορίας μας, αγαπά το εργαστήριο της και της αρέσει να περνάει χρόνο μέσα σ’ αυτό εφευρίσκοντας απίστευτα πράγματα. Το εργαστήριο της βρίσκεται στην κορυφή ενός παλιού φάρου στο νησί Κράμπι, στη μέση του απόλυτου πουθενά. Τι θα γίνει όταν τα κύματα ξεβράζουν στο νησί ένα αγόρι, τον Τζακ και η Λεονόρα μάθει για το θείο της ένα τρομερό μυστικό; Θα καταφέρει να εφεύρει κάποιο «μαραφέτι» για να τον νικήσει;

Μια ιστορία γεμάτη εφευρέσεις χωρισμένη σε 20 κεφάλαια. Η ασπρόμαυρη εικονογράφηση, που επιτρέπει στους μικρούς αναγνώστες να εστιάζουν στην ιστορία, το ευκολονόητο λεξιλόγιο αλλά και η δράση του κάνουν το βιβλίο να κρατάει την καλύτερη συντροφιά αυτό το καλοκαίρι. Οι μικροί θα λατρέψουν σίγουρα την μικρή εφευρέτρια.

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *