ΑΓΡΟΤΙΚΑ posted by

Σύσκεψη στο ΥΠΑΑΤ για τις αποζημιώσεις από τις βροχοπτώσεις θα πραγματοποιήσει ο Μπαρτζώκας

Σύσκεψη στο ΥΠΑΑΤ για τις αποζημιώσεις από τις βροχοπτώσεις θα πραγματοποιήσει ο Μπαρτζώκας

Σύσκεψη στο ΥΠΑΑΤ, με αντικείμενο τις αποζημιώσεις από τα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα θα πραγματοποιήσει ο βουλευτής Ημαθίας της Ν.Δ. Τάσος Μπαρτζώκας. 

Όπως δήλωσε ο κ. Μπαρτζώκας:

«Είναι γεγονός ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα έχουν πλήξει, για ακόμα μια φορά, με σφοδρότητα την αγροτική παραγωγή της Ημαθίας. Οι αγρότες μας δοκιμάζονται σκληρά, αγωνιώντας διαρκώς για τους χαμένους κόπους τους. Οι χτεσινές βροχοπτώσεις έρχονται να προσθέσουν ακόμα μια «πληγή» στο εισόδημα τους αλλά και να εντείνουν την εκκρεμότητα της Πολιτείας, απέναντι στον αγροτικό κόσμο

Έχω θέσει το ζήτημα των αποζημιώσεων των παραγωγών μας κατ’ επανάληψιν στον Υπουργό, θέτοντας το πρόβλημα και προτείνοντας λύσεις, σχετικά με τον τρόπο γρήγορης και δίκαιης αποζημίωσης. Η στρεμματική ενίσχυση αποτελεί μονόδρομο!

Προς αυτήν την κατεύθυνση επίκειται, προσεχώς, σύσκεψη στο ΥΠΑΑΤ, προκειμένου να δρομολογήσουμε τις ενέργειες διαχείρισης και στήριξης των παραγωγών μας. Στο βαθμό που με αφορά, θα διεκδικήσω έντονα την στρεμματική ενίσχυση, εκφράζοντας και υποστηρίζοντας τις διεκδικήσεις τους και τα αιτήματά τους!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up