ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ posted by

Πέθανε η Μάρθα Καραγιάννη σε ηλικία 82 ετών

Πέθανε η Μάρθα Καραγιάννη σε ηλικία 82 ετών

Πέθανε η μεγάλη ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη σε ηλικία 82 ετών, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο.

Ο ψυχολόγος Δημήτρης Σούρας ο οποίος ήταν με τη Μάρθα Καραγιάννη μέχρι τις τελευταίες τις στιγμές, μίλησε στον ALPHA και ανακοίνωσε το θάνατό της.

Στο πλευρό της μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν ο ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας.

Η Μάρθα Καραγιάννη αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Μιλώντας επίσης στον ΑLPHA ο ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας δήλωσε συντετριμμένος για την απώλεια.

Δήλωσε πως δεν το περίμενε αφού δεν είχε τόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο ίδιος είχε συχνή επαφή με την οικογένειά της.

Η Μάρθα Καραγιάννη ήταν μια από τις πιο σπουδαίες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου.

Το 1957, έναν μόλις χρόνο μετά την πρώτη κινηματογραφική της εμφάνιση θα ανέβει για πρώτη φορά στην θεατρική σκηνή στο έργο «Ελέφαντες και ψύλλοι» με τον θίασο του Κώστα Χατζηχρήστου. Η παράσταση αυτή ήταν η αρχή μιας μακρόχρονης και επιτυχημένης θεατρικής διαδρομής σε κλασικές ελληνικές κωμωδίες, έργα ξένων συγγραφέων, μιούζικαλ και επιθεωρήσεις.

Πέθανε ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο με τον Δημήτρη Σούρα – Η συγκλονιστική στιγμή που το ανακοινώνει

Τις τελευταίες στιγμές της Μάρθας Καραγιάννη περιέγραψε, με συγκλονιστικό τρόπο, ο Δημήτρης Σούρας, ψυχολόγος και στενός φίλος της ηθοποιού. Ο άνθρωπος με τον οποίο μίλησε στο τηλέφωνο λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, το μεσημέρι της Κυριακής (18.09.2022).

Τα όσα είπε για το θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη, προκάλεσαν ρίγη συγκίνηησης και στο πάνελ της εκπομπής “Καλύτερα δεν γίνεται” στον Alpha όπου μίλησε. Όπως ανέφερε, η φίλη της Μάρθας Καραγιάννη, Ντόρα, του τηλεφώνησε για να πει πως δεν είναι καλά. Εκείνος, ζήτησε να μιλήσει με την ηθοποιό.

«Μου είπε “καλημέρα Δημήτρη”. Λέω δε μου φτάνει αυτό, θέλω να μου πεις και κάτι παραπάνω. Να μου πεις “καλημέρα. τι κάνεις, πως είσαι”. Είπε “κα” και μετά σταμάτησε», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σούρας.

Αμέσως είπε στη Ντόρα να πάρει τηλέφωνο γιατρό και ασθενοφόρο. Ωστόσο ήταν ήδη αργά μιας και μετά από 3 λεπτά τον πήρε πίσω ουρλιάζοντας, καθώς η Μάρθα Καραγιάννη είχε πεθάνει.

«Για μένα έφυγε ένας πολύ δικός μου άνθρωπος» είπε συντετριμμένος ο Δημήτρης Σούρας. «Το πιο δυσάρεστο είναι ότι σε μένα έμμελε να υπογράψω το θάνατό της σαν γιατρός», είπε ο γνωστός ψυχολόγος.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *