ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΜΥΘΟΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Εκδόσεις: Ψυχογιός 

Μετάφραση: Θεοδώρα Δαρβίρη 

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Πριν από πολύ καιρό, στην αρχαία Ελλάδα, οι παραμυθάδες ύφαιναν συναρπαστικές ιστορίες για θεούς και ανθρώπους, ήρωες και μυθικά πλάσματα. Κάποιες από αυτές τις ιστορίες συμπεριλαμβάνονται στο βιβλίο αυτό! Το κουτί της Πανδώρας που δεν έπρεπε να ανοιχτεί, και όμως ανοίχτηκε. Ο βασιλιάς Μίδας και το άγγιγμα του που έκανε τα πάντα χρυσό. Η πρώτη ελιά δώρο της θεάς Αθηνάς. Ο μουσικός Αρίωνας και η βοήθεια του δελφινιού αλλά και ο Ηρακλής και οι στάβλοι του Αυγεία. Όλες οι ιστορίες που αφήνουν ή ερμηνεύουν καταστάσεις της καθημερινής ζωής.

Πέντε διαφορετικοί μύθοι οι οποίοι έχουν διασκευαστεί ειδικά για παιδιά με σκοπό να εισαγάγουν τους μικρούς αναγνώστες στον κόσμο της ελληνικής μυθολογίας. Εξαιρετική εικονογράφηση, απλό και κατανοητό λεξιλόγιο αλλά και το ιδιαίτερο θέμα κάνουν το βιβλίο να γίνεται αξία βιβλίο καληνύχτας λέγοντας κάθε μέρα και μία διαφορετική.

Η βιβλιοπρόταση έγινε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *