ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Με τον Άγγελο Αποστολίδη η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο 7ο Δημοτικό Σχολείο

Με τον Άγγελο Αποστολίδη η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο 7ο Δημοτικό Σχολείο

Τον παγκόσμιο πρωταθλητή πάλης Άγγελο Αποστολίδη φιλοξένησε το πρωί της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου 2022 στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας.

Ο Άγγελος Αποστολίδης, που είναι παλιός μαθητής του 7ου Δημοτικού, συνδέθηκε μέσω ίντερνετ με τους μικρούς μαθητές του σχολείου από τη Γερμανία όπου κατοικεί μόνιμα με την οικογένειά του.

Ξεκίνησε την πάλη 4 έτη στον σύλλογο της Αλεξάνδρειας ο Ημαθίων. Μέχρι τώρα έχει κατακτήσει τρία πανελλήνια πρωταθλήματα το 2019-21-22 . Βγήκε τρίτος στην Βαλκάνιαδα το 2021. Αναδείχθηκε δεύτερος στους Μεσογειακούς Αγώνες το 2021. Ήταν πρώτος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο 2021. Τέταρτος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης στην άμμο 2021. Πρώτος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο το 2021.

Ο Άγγελος μίλησε στους μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας για το άθλημα της πάλης και τον αθλητισμό γενικότερα και στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΕΙΚΟΝΕΣ: 

1 Comment

  • Αξιότιμε κύριε Διευθυντα του 7ου Δημοτικού σχολείου Αλεξάνδρειας,και δάσκαλοι,αγαπητά παιδιά,είμαστε πάρα πολύ συγκινημένοι,χαρούμενοι και υπερήφανοι που στα πλαίσια της Παγκόσμιας ημέρας του αθλητισμού τιμήσατε με τον καλύτερο τρόπο τον αθλητή πάλης του συλλόγου Ημαθιωνα Αλεξανδρειας,Άγγελο Αποστολίδη για τις μέχρι τώρα διακρίσεις του στην Πάλη .Ευχόμαστε και ελπίζουμε να γίνεται παράδειγμα προς μιμηση ,όχι μόνο στην ευρύτερη εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και από τους υπόλοιπους τοπικούς φορείς,γιατί δεν είναι μόνο οι επιδόσεις του σχολείου που πρέπει να επιβραβεύονται αλλά κάθε δραστηριότητα που κάνουν τα παιδιά και με πολύ κόπο και πολλές θυσίες προσπαθούν για το καλύτερο.Σας συγχαίρουμε για άλλη μια φορά ,για την τιμή που μας κάνατε,δώσατε πολύ μεγάλη χαρά στον Άγγελο αλλά και σε εμάς.Ευχαριστουμε την Κυρία Μαίρη Στανίτσα για την ιδέα που είχε και υλοποιήθηκε από όλο το 7ο Δημοτικό Σχολείο.
    Με εκτίμηση οι γονείς

    Θεόδωρος Αποστολίδης

    Βάγια Παλαγκα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *