ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο ΓΕΛ Πλατέος – Κορυφής, τιμήθηκε ο Κ. Χαμαλίδης

9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο ΓΕΛ Πλατέος – Κορυφής, τιμήθηκε ο Κ. Χαμαλίδης

Από το ΓΕΛ Πλατέος – Κορυφής ανακοινώθηκε:

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, με κοινό σύνθημα «ΑΘΛΗΣΗ κάθε μέρα, ΥΓΕΙΑ μια ΖΩΗ» και στόχο την ανάδειξη της ωφελιμότητας της άθλησης στη σωματική και πνευματική υγεία εφ’ όρου ζωής, οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν αθλητικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις καθ΄ όλη τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί, περπάτησαν 2022 m., έκαναν αθλοπαιδειές, έπαιξαν bowling, επιτραπέζια αντισφαίριση, ποδοσφαιράκια, μουσική (λύρα, κρουστά, κιθάρα, τρομπέτα), ζωγράφισαν και χόρεψαν.

Μαθήτριες της Α’ Λυκείου έκαναν επίδειξη του αθλήματος Κarate.

Ομάδα μαθητριών συμμετείχαν σε πρόγραμμα pilates που διοργάνωσε η διευθύντρια και καθηγήτρια φυσικής αγωγής κ. Παπαποστολου Γεωργία.

Η πιο ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή για όλους ήταν η βράβευση του προσκεκλημένου παγκόσμιου πρωταθλητή του Τaekwondo Χαμαλίδη Κωσταντίνου.

Ο πρωταθλητής μίλησε στους μαθητές για το αγώνισμα του, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα 22 χρόνια της αθλητικής του καριέρας, τα οφέλη που απεκόμισε και συνέστησε σε όλους να τους διακρίνει η συνέπεια και η υπευθυνότητα με οτιδήποτε ασχολούνται στη ζωή τους.

Δείτε εικόνες:

1 Comment

  • Κωνσταντίνε γέρος κ δυνατός κ πολλές πολλές επιτυχίες. (μια μικρή παρατήρηση στο τυπογραφικό λάθος στο επίθετο του, ας γίνει ορθή επανάληψη. Ευχαριστώ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *