ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Ομόρφυναν το σχολείο τους οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς του 7ου Δημοτικού Αλεξάνδρειας

Ομόρφυναν το σχολείο τους οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς του 7ου Δημοτικού Αλεξάνδρειας

Εργασίες καλλωπισμού πραγματοποίησαν πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς οι εκπαιδευτικοί και ο σύλλογος γονέων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας.

Βάφτηκε η περίφραξη του σχολείου σε διάφορα χρώματα, κατάλληλα για σχολική μονάδα. Πραγματοποιήθηκαν διαγραμμίσεις στον εξωτερικό χώρο και πολλές ακόμα όμορφες παρεμβάσεις.

Συναντήσαμε το πρωί της Τρίτης 4 Οκτωβρίου 2022 τον Διευθυντή του 7ου Δημοτικού Σχολείου Γρηγόρη Γιοβανόπουλο μαζί με εκπαιδευτικούς και γονείς και μας μίλησαν για την ωραία αυτή πρωτοβουλία.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΕΙΚΟΝΕΣ: 

1 Comment

  • ΤΟ 7o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.
    Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΦΑΝΕΤΑΙ ,ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ
    ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ Σ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ,ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ !!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ !!!!!ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ,ΠΕΡΑΣΑ ΧΘΕΣ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ!!ΜΠΡΑΒΟ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *