ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Με 8 θέματα συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αλεξάνδρειας

Με 8 θέματα συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αλεξάνδρειας

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί δια τηλεδιάσκεψης την 1η Νοεμβρίου 2022 ημέρα Tρίτη και ώρα 13:00.

Από τον δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

 Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87, 07-06-2010), όπως τροποποιήθηκε από το N. 4555/18 (ΦΕΚ 133/19.07.2018 τεύχος Α’), του άρθρου 78 του Ν. 4954/2022 (ΦΕΚ 136 Α) και της Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 58309 (ΦΕΚ Τεύχος Β 5335/14.10.2022) ΚΥΑ, σας καλούμε στην τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί δια τηλεδιάσκεψης την 1η Νοεμβρίου 2022 ημέρα Tρίτη και ώρα 13:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Κατάρτιση σχεδίου 15ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022.

2. Αποδοχή δωρεάς.

3. Έγκριση ή μη του αριθ. Πρωτ. 19238/13-10-2022 πρακτικού της Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής Προμηθειών σχετικά με την αναπροσαρμογή τιμών της σύμβασης με τίτλο «Προμήθεια τροφίμων και λοιπών ειδών παντοπωλείου Δήμου Αλεξάνδρειας και των Νομικών του Προσώπων για τα έτη 2022-2023- ΟΜΑΔΕΣ:Α-1.3., Α-1.4. και Α-1.5.».

4. Έγκριση ή μη του αριθ. Πρωτ. 19882/24-10-2022 πρακτικού της Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής Προμηθειών για έγκριση ή μη Μετάθεσης Συμβατικού Χρόνου Παράδοσης για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ».

5. Έγκριση ή μη του αριθ. Πρωτ. 20146/27-10-2022 πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού για την “Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών Δήμου Αλεξάνδρειας και των Νομικών του Προσώπων για τα έτη 2023-2024”.

6. Λήψη απόφασης για την παραλαβή της μελέτης εφαρμογής του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΕΛΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ».

7. Λήψη απόφασης για την έγκριση χορήγησης ή μη παράτασης της τέταρτης και της πέμπτης ενδεικτικής τμηματικής προθεσμίας του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΕΛΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ».

8. Συνοπτική ανακεφαλαιωτική έκθεση για την πορεία του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΕΛΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ» και λήψη απόφασης για τη συνέχιση ή μη της εκτέλεσης του έργου.

20 Comments

  • Ρε παιδιά ρε παιδιά
    Είδατε τι τραβάει ο αντιδήμαρχος ( αυτός ντε που θεωρούν πολλοί πώς θα γίνει δήμαρχος στο μέλλον ;)Όχι είδατε ; Και μετά λέτε κάτι προβοκατορικα για δύο ώρες δηλωμένος στον δήμο εργασία ημερησιως αι χίλια διακόσια ευρώ μισθό
    Πόσα θελετε να μας τρελάνετε εκεί στο δήμο ρε σεις
    Ντροπη, υπάρχουν ανθρώποι που δεν έχουν δουλειά, που πεινάμε αυτοί και οι οικογένειές τους και εμείς έχουμε δηλωμένο αντιδημαρχο για δύο ώρες δουλειά την ημέρα ενώ διατηρεί και την επιχείρησή του. Να χαίρεστε εσείς που τον ψηφίζετε

  • Αφήστε ήσυχο τον διάδοχο. Μικρό παιδί είναι ακόμη δεν πρόλαβε να μάθει ακόμη από διοίκηση. Θέλει λίγα χρόνια ακόμη να πάρει μαθήματα από τον μέντορα του δήμαρχο. Του πέφτει μεγάλο το δαχτυλίδι. Και λίγα σας παρακαλώ μην τον μαλώσει πάλι ο δήμαρχος και βάλει τα κλάματα.

  • Το πουλέν του νεοδημακρατη δημαρχου , ο φερελπις εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ μετράει μόλις 8 χρόνια. Μέχρι να ενηλικιωθεί στην πολιτική θέλει μια 10ετια ακόμη. Υπομονη . Μέχρι τότε μπορεί να μάθει και να απαντά στο δημαρχο . Αχ κάτι επιστήμονες.

  • Απλή αριθμητική. Ετήσια έσοδα αντιδημαρχου 18.000 ευρώ. Στην 9ετια 162.000 ευρώ. Ώρες απασχόλησης 2 την ημέρα, πενθήμερο.
    Δεν τα λες και λίγα!!!!!

    • Αν δεν απατωμαι τη θέση του αντιδημάρχου την ασκεί 3 χρόνια.Αρα ξανακανε τους υπολογισμούς σοτ

    • Έχεις δικιο ρε συ πωωωωωω
      Θυμηθσε μου τώρα ποσα έπαιρνε τα προηγούμενα που ήταν στην κεδα;

    • Του χρόνου στις εκλογές θα κλεισει πέντε χρόνια οπότε φέτος τέσσερα
      Παλιότερα ήταν πρόεδρος κεδα
      Εκατόν είκοσι να το αφήσω;
      Και μια που δεν απατασαι πες μας κάτι και για αυτό με τις δύο ώρες την ημέρα;

  • Γιατρεεεε δώσε πόνο.Γλεντα τους όπως εσύ μόνο ξέρεις!Δεν τους βγαίνουν τα κουκιά…..

    • Μεγάλε εγώ είμαι αυτός που έκανε το πρώτο σχόλιο
      Αν έχεις να απαντήσεις αυτό τότε τι να σου πω; Βγες με αυτή την έπαρση να πάρεις ψήφους αυτή την εποχή
      Εκτός αν θέλεις να τον βλάψεις…. Εδώ αλλάζει το πράγμα

  • Ε ρε Σάκης που σας χρειάζεται!Ο ανθρώπος είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει ο δήμος μας τα τελευταία χρόνια από όποιο πόστο του ζητήθηκε από το δήμαρχο, αλλά φαίνεται ότι σε κάποιους λίγους δεν αρέσει για τα μικροσυμφεροντα τους.Δυστυχως για εσάς η πλειοψηφία,ο απλός και όχι από συμφέροντα κόσμος τον στηρίζει

  • Μην του λέτε τέτοια και θα τον πάρει από κακό ματι ο δημαρχος. Αντε μην του πει και καμιά κουβέντα από τις ωραίες που λέει ο δήμαρχος, μπροστά σε κόσμο και έχουμε τραγωδίες.

  • Δυστυχώς κοιτάμε το δέντρο και όχι και όχι το δάσος.Δηλαδη αν είναι 2 ή 5 ώρες θα αλλάξει κάτι;Το πρόβλημα εινα ο δήμαρχος και όχι ο αντιδήμαρχος.Εκτος από αυτόν ποιος κάθετα παραπάνω;Ο άλλος ο γιατρός,το ΚΑΠΗ, ΚΕΔΑ, σκουπίδια;Εδώ έγινε αντιδήμαρχος Πρασίνου ο άλλος και έχει 2 μήνες που μαζεύει βαμβάκια.Μην χτυπάμε ένα συγκεκριμένο άτομο που ούτως η άλλως έχει αποδείξει ότι κάνει τη διαφορά στο Δήμο.

    • Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που δυσκολεύονται καθημερινά να ανταπεξέλθουν
      Δυστυχώς για αυτούς είναι θέμα
      Όσο για αυτούς που δεν κάθονται είναι μια πραγματικότητα
      Όπως και μια πραγματικότητα είναι πως κανένας, πέραν του δημάρχου στα δημοτικά συμβούλια δεν είναι σε θέση να απαντήσει σε καμία ερώτηση
      Μεγάλο παράδειγμα η ερώτηση Καραγιαννίδου που ρωτάει των αντιδήμαρχο για τα σχολεία και απαντάει ο δήμαρχος στο τελευταίο παράδειγμα
      Και μια που είπες πως έκανε κάτι σε παρακαλώ μπες στον κόπο και θύμισε μου τρεις προτάσεις που έχει κάνει ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος στα εννιά χρόνια;
      Τροφή για σκέψη; Ένα στέλεχος της διοίκησης χωρίς πρόταση;
      Πραγματικά μας λυπάμαι και δεν είναι τυχαίο που ο δήμος πάει κατά διαόλου
      Ένας δήμαρχος μόνος δεν μπορεί και ο συγκεκριμένος έχει επιλέξει yes men αντί για ικανά στελέχη. Για αυτό και πάμε όπως πάμε

  • Παιδιά μην μας προκαλείται νυχτιάτικα. Ξέρετε πόσο πάει το πελετ, τα ξύλα, η βενζινη; Και χτυπάμε 12ωρα για να τα βγάλουμε πέρα.! Αυτοί ζουν στον κόσμο τους και τους πληρώνουμε για να πουλάνε λεζάντα. Φτάνει πια.

  • Πάντως φίλε ο συγκεκριμένος μίλησε στην ΔΟΥΡΟΥ. Στο δημοτικό συμβούλιο δεν μίλησε ακόμη. Μαθαίνει . Θα του κάνει μαθήματα ο κολλητος που φρόντισε να παίρνει και αυτός μισθό .

  • Το ζήτημα είναι ηθικό
    Δύο ώρες δουλειάς και 1500 ευρώ;
    Αν θέλει να απαντήσει κάτι κάποιος επί τούτου καλώς
    Και σε αυτό θεωρώ και τον δήμαρχο υπόλογο. Εκείνος τον έκανε αντιδήμαρχο
    Αν δεν μπορεί να απαντήσει ο οδοντίατρος οκ
    Όσο ξέρω τον δήμαρχο ξέρω πως και αυτός το θεωρεί προκλητικό πολύ δε περισσότερο για το έργο που πραγματικά παράγει
    Και αν θυμάται καλά ο δήμαρχος στην πρώτη τετραετία το έλεγε και ο ίδιος
    Οι αντιδήμαρχοι πρέπει να είναι πλήρους απασχόλησης
    Μπορούμε να συζητάμε όσο θέλετε για ότι θέλετε αλλά το θέμα είναι αυτό οκ;

  • Πολιτικά είναι ΤΟΣΟΔΟΥΛΗΣ ο κυριος

  • Γυρολογοι της πολιτικής. Πάνε ψηφίζουν στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ και μετά τρέχουν να φωτογραφηθουν με βουλευτές της ΝΔ και τους παρατρεχαμενους τους. Αηδια

  • Σημερα θα σας πω ένα παραμυθι: Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ 7 ΝΑΝΟΙ. Μια φορά και έναν καιρό……. και ζητάνε αυτοί πολυ καλά και εμείς άστα να πάνε. Την επόμενη θα σας πω τον ΔΤΑΧΤΟΠΟΥΤΟ

  • Με το να γράφετε σχόλια εδώ μέσα και χωρίς όνομα τί νομίζετε ότι κάνετε;;;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *